Sedlovka FSA K-Force vs. Truvativ Noir vs. jiná lepší do 3 tisíc

9 nepřečtených
  • JakeF

    Zdravim. Potřebuju kvůli posezu novou sedlovku s větším offsetem, ideálně 25mm odhaduju, míň určitě ne. Měnim protože na 5mm offsetu jsem musel vozit sedlo naražený až těsně k ohybu ližin a když jsem prudce dosed na sedlo i s na krev utaženym šroubem, tak jsem ohnul sedlo dozadu (na mtbr tenhle problém taky dost lidí popisuje).

    Oko mi padlo na FSA K-Force Lite , která by mi pěkně ladila ke kolu, ale na mtbr jsem k těmhle sedlovkám čet dost nepěknýho, že za tu cenu nestojí, že rády praskaj a že ani to uchycení sedla neni zrovna dobrý.

    Pak je tu Truvativ Noir která vypadá taky dost pěkně, pokud to dobře chápu, tak nesměrový UG carbon by měl být něco lepšího (dělaj z toho tušim i SuperLogic od Ritchey) a zámek vypadá taky celkem solidně, ale bohužel mi designově moc neladí ke kolu, spíš vůbec :-). Každopádně pokud je znatelně lepší nebo kvalitnější, tak jí vezmu stejně.

    Jinak mám 65kg, ale na svou váhu těm komponentům dávám docela zabrat… Ritchey WCS nechci, Thomsona jsem vyřadil kvůli malýmu offsetu, Easton bych dal tak možná na retro bajka.

    Díky za každou radu.

    Anketa: Tak kterou?

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.