• scottbikerhg

    Cau bikeri, prave pred chvili jsem nasadil tyto plaste na me kolo a zatimco predni plast je ok, tak zadni haze tak ze pri jizde mi malem ustreli „prdel“, nevite kde je chyba? Myslel, jsem ze si to „sedne“ ale zacinam tomu neverit. Navic jsem to koupil pres net a trocha mam obavu z reklamace po netu…diky za rady a tipy.. mejte se

    0 0
    • t29  
      • zkoušet nasadit víckrát, pootočit plášť vůči ráfku
      • namydlit patky
      • nafoukat na maximální tlak a pak upustit na provozní tlak
      • porovnat plášť ručně po nasazení
      • atd.

      Mám tyhle problémy s kevlarovými Ritchey Z-min, co jsem koupil v akci, a začínám tušit, proč byly tak levné. Drátové Smart Samy na druhém kole jsem obul napoprvé bez házení. Pokud koupils oba pláště najednou a jeden pasuje, můžeme skoro vyloučit vadnou sérii – tipl bych, že problém bude spíš v způsobu nasazení.

      0 0
    • adirem  

      Využiju tohoto vlákna.V historii sem se dočetl,že lehce háže každej plášť.Tak by mě zajímalo co to je „lehce“.Koupil sem novej Schwalabe Smart Sam drátovej a zaboha nejsem schopen ho nasadit aby neházel,už sem to zkoušel čtyřikrát a momentálně nejlepší výsledek je,že do stran to hází asi 2mm a na výšku asi 1mm.Tak nevím jestli to mám ještě řešit nebo je to už v normě.

      0 0
      • Adamz  

        podle mě uplně v normě, jak to projedeš tak ono si to ještě posedá…

        0 0
        • adirem  

          Trochu projet sem to už byl a nezdá se mi že by si to ještě sedlo.Ale je fakt,že za jízdy to nijak neháže,nehopsá,tak už to tak asi nechám.

          0 0
      • antt  

        mám na chlup stejný problém se stejnýma pláštěma, v zadu si prostě nesednul ani po 2500km.

        Zkoušel jsem ho 3× nazout/nafoukat, i pojezdit na podhuštěném, ale háže pořád stejně. Každému musím pracně vysvětlovat, že opravdu nemám osmici, ale za jízdy to necítím, tak to neřeším:)

        Ale měl jsem 100 chuťí jim to tam jít ukázat, ať mi to vymění nebo nasadí rovně. To bych ty pláště ale nesměl kupovat v pátek v pět odpoledne :) Naštěstí slouží dobře

        0 0
    • Vojtas  

      Vytahnu mrtvolu, po 14 letech sem si sel koupit novej plast, trosku sem na to hodil bobek, vcera omrknul shopy, neco matne zapatral v pameti a dnes vyrazil do obchodu pro neco univerzalniho (dojizdim do prace po silnici ale chtel bych se vratit i do lesa). Moc na vyber nebylo, ale Smart Sam mi prisel ok.

      Klasika drat 26" 2,1 sire

      Ale zaboha ho nemuzu nasadit aby si sednul do patek v rafku, vzdy tak 30–40 cm nekde zklouzne zpatky ke stredu rafku. Jako ze kdyz odehnu plast tak vidim kryci pasku v rafku. Zkousel sem mydlovou vodu, jar, vetsi dusi, i kdyz obe jsou psane do 2,125, foukat to az do nesmyslu. Ale proste jak kdyby patka byla mensiho prumeru. Uz to zkousim dve hodiny a nic. Sem zvedavej jestli zejtra ve ksefte udela nejaky kouzlo, ale tohle se mi nelibi. Jezdit na tom zkusebne se mi nechce, kdyz sem se docetl ze na to moje pouziti bude mozna naprd :-D

      Nekdo podobny zkusenosti? Pripadne co jste poridili misto nej? Díkas Vojťas

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.