• Corwin

    Zdravim,

    vybiral sem rychly MTB plaste (prevazne na asfalt a zpevneny cesty) a volba padla na Marathon Racery. Schwalbe ma na strankach novej model 2012 (HS 429)

    Fajn je, ze maji ted i rozmer 26×1.75, blby ze nemuzu nikde najit info o dostupnosti. Je tu nekdo znaly predchozi verze, kdo by je dokazal alespon podle popisu na webu srovnat s tou novou. Resim jestli bafnout HS 366 v rozmeru 26×1.5, nebo pockat na novy. A nemate nekdo tip na overeny shop, klidne i v zahranici, kde by meli solidni sortiment Schwalbe plastu? Nebo kontakt na dovozce? Ty Racery je u nas docela peklo sehnat i tu puvodni verzi :(

    Dik za info :)

    0 0
    • black.horse  

      Super, ještě rok a snad přidaj i verzi 26×2,0 :-) Jinak mám minulou verzi 26×1,5 a spokojenost. Ale vozil jsem je hlavně na fulla, jako druhej pár výpletů, jedny do terénu a druhý na zpevněný stezky. Na HT bych vzal spíše 1,75, pro možnost menšího tlaku a tím více pohodlí a menší šance na cvaknutí díky objemu. Každopádně 100g váhy navíc už stojí za zvážení, ta 1,5 verze i díky nízké váze a vyššímu tlaku lítá jak ďas:-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.