• nadrazak

    Ahoj,

    sháním dopravu na Salzkammergut pro dva lidi s kolem, odjezd z Prahy (nebo okolí) v pátek po poledni, návrat v něděli. Jestli někdo máte volno a jste ochotni nás vzít, pinkněte mi prosím mail s telefonem…

    Díky,

    Kuba

    0 0
    • nadrazak  

      tak jeste ten email, ktery se tady nikde nezobrazuje: kuba@nadrazi.net

      0 0
    • MlokCZ  

      Zkoušel už jsi tohle?

      0 0
    • TheIF  

      Chystá se někdo na Salzkammergut Trophy a má volné místo v autě ? Do cca 100km dojedu /Přerov/, ale jet až do Rakouska ve felině na to ji nevěřím :-))) Láká mě Ačko, ale raději bych pro začátek šel do B tj v 9:00 start = ubytování/přespání ? nebo odjezd v noci ? Klidně přespím v autě/stanu/levným ubytko… Příspěvek na benál je samozřejmost.

      0 0
      • fisafisa  

        Ahoj,

        jsme na tom dost podobně.  Malinko uvažuju o A, ale vypadá to spíš na B. Všichni parťáci zklamali, takže jsem na to sám. Pokud chceš, můžeš se přidat. Auto mám – Oktávka combi, s dvojitým (rovným) dnem kufru, takže se v ní i dobře spí, ale to bychom ještě probrali. Asi by ses musel dopravit ke mě do K.Varů.

        Takže se pls.ozvi. Jo přihlášenej ještě nejsem, ale to předpokládám snad problém nebude (minimálně ne na tu dlouhou :).

        Fíša. 724080772.

        0 0
        • Vobo_CZ  

          nazdar chlapi jsem na tom uplne stejne pojedu stovku meli sme jet ve dvouch ale partak mi odrekl takze taky hledam nekoho na cestu a vsecko stan bych kdyztak pucil velkej…do oktavky bysme se 3 asi nevesli co? :)

          0 0
          • fisafisa  

            Zdar, na spaní určitě ne, na jízdu v poho. Takže už jsme tři?

            Skvělé! Stan je taky dobrej nápad. Detaily ještě domluvíme.

            Doufám že to vyjde a těším se. Fíša.

            0 0
            • Vobo_CZ  

              no jasne na jizdu to staci na spani by byl dobrej stan :) oni odsud jedou znamy tak ja se zeptam kde budou stanovat…

              0 0
              • karliner  

                jestli dneska uvažujete o stovce – může být už trochu pozdě, protože je na 53 a 114 km tratě letos omezená účast na 1500 lidí a na sovku je už 1409 přihlášených, plus prý ještě nejsou překlopení lidi, co se hlásili přes kolopro…

                btw – jestli pojedete, rádi vás uvítáme ve slow-motion teamu založeného veterány bike-fora: „LONELINESS OF A LONG DISTANCE RIDER“ – při přihlášce uveďte do kolonky slow-motion team č.: 31

                co je slow-motion?

                0 0
                • fisafisa  

                  Dík moc za info, radši jsem se přihlásil na to Béčko. Týden předtím jedu Poděbradku, tak nevím, jestli bych stačil zregenerovat na Salz-200.

                  Jo a do toho vašeho týmu jsem se přidal, tak snad nás bude nejvíc :)

                  Tak chlapi napište mi na mail (měl by se vánm ukázat po kliknutí na můj nick), uděláme mailovou konferenci ohledně dalšího domlouvání, tady jsem nenašel možnost žádný notifikace, ať se sem pořád nemusíme chodit dívat, jestli někdo něco nepřipsal.

                  Zatím dík a čus. F.

                  0 0
                  • karliner  

                    co se týče spaní, je možnost ve stanu kempovat (za pár éček) na fotbalovém hřišti, ale nevím, zda při příjezdu v pátek večer bude ještě volno, spíš ne…

                    jsou dvě možnosti – přijet dřív :-) nebo se s někým, kdo jede dřív domluvit, aby vám tam ten stan postavil, co já vím jezdí tam celké velká tlupa z mělníka :-)

                    my sice jedeme už ve čtvrtek, ale budeme si válet šunky v penzionu :-)

                    0 0
                    • fisafisa  

                      Ahoj dík za info.

                      Není možno předat nějaký kontakt na tu tlupu z Mělníka, co jede už ve čtvrtek? Nebo nejede někdo z nich tenhle víkend na Poděbradku (wwww.bieadven­ture.cz), že bych ho tam zkusil ukecat osobně, jestli by nám ten plac v kempu nedržel :?)

                      0 0
                • Bulda  

                  kdo je u tebe veterán, gaunere? veteráni jezděj dětskou :)))?

                  0 0
    • smallbrother  

      Protože se kamarád nestihl přihlásit tak mi odpadl parťák na cestu. Tak jestli má někdo podobnej problém, můžeme se domluvit. Auto mám, jsem schopnej vzít 1 možná i 2 lidi s kolama (Golf Variant),nebo se třeba k někomu přidat, jestli máte poloprázdný auto.

      Od pátku do neděle, s noclehem asi na stadionu. Jedu A Strecke.

      Díky.

      0 0
      • smallbrother  

        …a pojedu z HK.  :)

        0 0
        • fisafisa  

          Ahoj,

          my jedeme z K.Varů, zatím jsme (snad aspoň) dva do Oktávky combi, spát budeme v kempu, a jedeme oba B. Předběžně plánujeme v ne a v po se trochu projet po tamnějších trailech a zvednout kotvy někdy kolem Po-15h.

          Moc průniku nám v tom nevzniká, ale třeba bude výhodnější to nějak kompromisně přiohnout, tak se kdyžtak ozvi na mail pod mým nickem.

          Jo a můj pravděpodobný parťák přijede ke mě do KV z kolína. PF.

          0 0
        • digidaq  

          Ahoj, mám 2 volná místa. Odjezd v 15 hod. z Prahy, metro Opatov. Návrat v neděli podle počasí. Dejte mi vědět na mail nebo tel 777882277.

          0 0
    • Flegmatik  

      Můžu nabídnout někomu cestu zpět, buď v neděli nebo v pondělí. Ale o to asi nikdo mít zájem nebude :-) Odtamtud po trase do Prahy.

      0 0
    • RADO77  

      Nazdar, asi o to nebude zájem, ale co kdyby. Musel jsem překopat plány a jedu až v pátek večer (19.00) z Prahy (musím na služebku). Z5 v neděli. Pokud by měl někdo zájem – tel 724 804 603

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.