Ruska ruleta - biker/ka wanted!!!

5 nepřečtených
  • civetta

    Zdarec,

    postupne mi zkolabovali tri partaci, takze kdybyste nekdo nemel s kym, tak vas timto prosim (zaplaceno)… na bednu to nebude, na to jsou tam jiny draci, ale do desitky by to mozna slo, nebo naopak kdyby nejaka sikovna blondynka se chtela jenom sest hodin projet po Ralsku, tak to taky bez problemu skousnu 8-)))

    pripadny reference poskytnou mi spolubojovnici z Kla­densky kliky (1× 1., 1× 3. v kategorii) nebo moje zena (taky dva MTBO a v pohode)

    to blondynky: mam to povoleny 8-)))

    0 0
    • civetta  

      kdyby nekdo nevedel co je "http://ww­w.bakovdevils­.cz/archives/149 ":http://www.bakovdevils.cz/archives/149  

      jo a zatim jedeme maxima, ale na meresjeva jsem taky ready!

      0 0
      • Ježdík  

        Stihnul me stejny osud, vsichni potencialove me postupne poslali do kelu. Kdovijaky ambice nemam, chci si jen zajezdit. Pokud se ti nikdo neozve, jsem k dispozici.

        Mmch, blondyna rozhodne nejsem:)

        Detaily po mejlu…

        0 0
    • redhotrock  

      ty jo, v Lostech jsem aspon dojel, ale tohle bych docela prubnul. Jen jsem v době konání v západních čechách, ale tohle může být dobrá akcička..

      0 0
    • civetta  

      Tak a je to tu po dvou letech zase 8-(((

      tenkrat jsem to vyresil s Jezdikem (viz vyse), z nehoz se vyklubal nenapadny silenec, se kterym jsme dali za 6 h. 120 km a tim padem 16. misto v absolutnim poradi. Loni jsem tentyz flek obhajil s jinym kamosem (J na marodce), a letos laborujou chlapi oba + vsichni dalsi kandidati…

      A vzhledem k tomu ze letos uz jsem 3 bedny zazil (Lysa mix, sobotni Yesman chlapi a ted sobotni Pojizersky kompas mix/absolutni), tak se nebojim nikoho a niceho! ani blondynky 8-)))

      Prihlaseni jsme na Meresjeva ;-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.