Rozdíl mezi rámy CUBE a Trek 8000

8 nepřečtených
  • Milan_P

Porovnaval jsem si tydle dva rámy který maji uplne jinou geometrie, hlavne efektivni delku horni ramovy trubky. Ale docela me zarazilo ze v CUBE 18" a Treku 17.5", jsou teměř totožný. Zajimavy zjisteni:), predem dekuji za pochvali za zalozeni zbytecnyho vlakna

trek

cube

0 0
    • Kedarr  

Čau , rozdíl bude určitě v materiálu kdy ZR9000 je určitě tužší, 7005 u Cube je taková klasika..a další rozdíl bude určitě cenovej..:) jednoho Treka jezdím..:)

0 0
      • mill  

neco podobnyho jako mas ty, mam taky v planu. jenom nevim jetli mam mam dat 10k za rám, jeste jsem uvazoval o" merida":http://www.merida-bike.cz/…000-D---2009 ale to by se me pak asi vsichni smali

0 0
        • Kedarr  

Já z mýho pohledu Meridu moc nemusím..nevím ňák mi ta značka nesedla…nevim ale to je můj subjektivní názor..

0 0
        • Kedarr  

ted jsem koukal na ten rám od Meridy..je to hnus oproti Treku..samý housenky..no nevim..to bych ty dva tácy objetoval..:)

0 0
          • mill  

V tomdle ti musim dat za pravdu, ty housenky nevypadaji nejlip. Ten letosni trek se docela povedl letos. no uvidim podle toho jak mi sedne geometrie, bojim se ze mi bude 17.5 od Treku mala, mam 178cm a nohy 81–84-podle toho jak moc to tam vrazim. Pri nejhorsim vezmu todle sice je to taky sami svar ale asi me bude sedet. Stejne diky na tu meridu kaslu, mam k ni taky drobet averzi a ty 2k usetreny za to nestoji

0 0
            • Kedarr  

Ten Giant je taky pěknej…no tak uvidíš ale od Treku se  dělá i 19,5 palce..a když dostaneš ňákou slevu za 9500 ho máš taky

0 0
            • Marccoo  

tak kup 18,5

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.