• mountaineer

Jaký rovný řidítka minimálně 640 mm široký by jste mi doporučili?Neměly by být těžký(budou na XCčku)nestát moc(takže spíš hlína než uhlík) a byli dostupný ideálně bez čekání v ČR? Děkuju za podnětný nápady:o)

0 0
    • mountaineer  

Ještě doplnění – musí mít oversize průměr.

0 0
    • Pac029  

Salsa

0 0
      • mountaineer  

Díky ty nevypadají špatně.Ještě řeším Niner a Syntace ale tyhle přidávám k nim do užšího výběru.

0 0
    • whom  

A co tyhle http://www.kolomaterial.cz/…-10-riditka/

Jen ta váha platí pro 580mm, pro tyhle je v katalogu Eastonu na progresscycle uvedeno 250g

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    •  
      0 0
    • black.horse  

Hlasuju pro SYNTACE

:-)

0 0
    • Luma  

Levné máš tady http://www.specialized.com/…qProduct.jsp?… sám je teď zkouším,váha je cca 240g

0 0
    • Gorgov  

zustaly mi tu chvili jety Styla. Sirka 700 mm, jdou riznout. Za 300 ti je necham:)

0 0
    • Ondra 575  

Uvažuju o Easton EA70 685 mm a koukám, že se dělají ve 2 zahnutích – 5° a 9° Jaký úhel by se jevil jako vhodnější? Mám poměrně široký ramena (plavec a triatlonista)­. Dík:)

0 0
      • Luma  

to se trochu pleteš 5st. je zahnutí nahoru a 9st.je zahnutí k jezdci.Jinak se dělají nízké 20mm zvýšení,střední 30mm a vysoké 40mm.

0 0
        • Kubiczech  

A nemyslí náhodou EA70 Wide, což je myslím novinka 2011? Čili rovná široká řídítka? K názvu vlákno by mi to sedlo spíš. (:

0 0
          • Ondra 575  

Díky za upozornění – rovná řídítka (nějak jsem to neřešil, měl jsem to automaticky v hlavě a i v názvu vlákna) :)

Jinak se mi jeví jako vhodnější zahnutí 9°, protože většina dělá podobné zahnutí. Ještě mě napadlo, že 5° platí pro 580 mm a 9° pro 685 mm, ale na cykloworldu jsem viděl 5° na 685 mm :)

0 0
    • Fran-tic  

Zdravím, využiju tento thread. Sháním řidítka cca 700mm, rovná bez raisu, ale se zahnutím. Cena kolem ±1000, výběr barev výhodou :)

Pro OS

0 0
      • Seky  

Koukni na Ritchey tohle jsou ty nejlevnější, v případě zájmu si dražší určitě lehce dohledáš. Vozim je na kole a max. spokojenost.

0 0
      • MirosPikos  

Co třeba tyto? EASTON EA50 XC. Dělají si i v délce 685 a sám o nich uvažuju. Vyjdou bratru na 600,– Aha beru zpět, to je míň jak 700 :)

0 0
        • biker jura  

má někdo typ na řidítka carbon s 5st zahnutím a šířkou tak 640–660mm kromě pellsu?)

Jaj mělo to být na zakládající příspěvek..

0 0
          • nitraq  

Na aliexpressu si určitě vybereš:)

0 0
          • Tina  

v akej cenovej kategórii? ;)

0 0
          •  
            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.