• Cyklofanatic

    Ahoj. Chci si koupit nové HT XC. Rád bych systém 1×12, preferuji Shimano. V rámci možností žádný kostitřas:). Původní strop byl kolem 70 tisíc, nicméně na spoustě značek je teď v těchto cenových relacích SX, NX občas i vidlice Judy atd. Docela mě zaujalo kolo na odkazu níže, které i s poštovným do ČR vychází okolo 55k, vím že Deore ani Reba není top, ale beru to jako slušnej základ a na tuhle dobu, kdy nabídka je zcela tristní, mi to přijde vyvážený. Bohužel tuhle značku vůbec neznám, tak budu rád za jakýkoliv komentář ke značce ideálně přímo ke kolu v odkazu. V historii jsem toho moc nenašel, tak zakládám nové vlákno.

    https://www.rosebikes.com/…th-2-2693312?…

    0 0
    • Sipal  

      Od Rose mám gravel a fulla. Na fullu mi 2× měnili prasklý rám, mám moc dlouhý nohy a tu páku od sedlovky prostě neustál ani XL. Reklamace naprosto v pohodě, jednou osobně v Mnichově, jednou jen podle fotek a přepravou. Vybraný kolo neznám, ale Rose bych s klidem koupil znova. Resp. ve výběru příštího fulla Rose určitě bude, jestli bude vhodnej model, jen tam teda už zajedu osobně a velikost si checknu.

      1 0
    • adam1  

      Cena výkon osazení je v dnešní době parádní .

      Jestli je skladem tak se toho neboj .

      1 0
    • Micey  

      Je mi to sympaticka znacka.. takovej trosku malej Canyon mi to prijde. Jasne, ramy si zadavaj nekde v Cine, ale kdo taky ne.. zadna srajda to myslim nebude. Je to neokoukany, pekny.. di do toho a pak se pochlub.

      1 0
      • Cyklofanatic  

        Přesně s tím Canyonem mě to taky napadlo. Canyon už je pro mě ale dneska ale moc masovka, navíc je trochu nevýhoda, jak cenu přepočítávají na Kč vlastním kurzem.

        Podle výroby v Čině už se dneska člověk fakt asi nemůže řídit, protože to by toho moc nekoupil, bohužel.

        0 0
      • Cryzyy  

        To delaji pro dobro zakazniku, ja se ptal, zda jim muzu zaplatit v € na DE ucet, ale ze prej ne, nakonec stejne nebyla velikost co jsem chtel, tak se to vytesilo nakupem jine znacky.

        1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.