• chemik

    nemám z něj moc radost :-( www.stream.cz/…em-po-brdech

    0 0
    • fousek  

      To video je naprosto hrozny, jinak stroj dobrej

      0 0
      • JIRA  

        Nejde mi to přehrát, ale co se tam děje tak hroznýho?

        0 0
        • blue  

          vubec nic, je to jen slideshow z fotek a hraje k tomu strasny country :-)

          0 0
        • fousek  

          Kdyby tam na tom nejak radil tak naopak reknu ze supr video, uz jenom kvuli tomu abych tu vsechny nastval:-)

          0 0
          • blue  

            hele, kdybys chtěl v sobotu provětrat ropuchu a dostaneš se někam k dálnici na plzeň, tak tě ráno můžem nabrat… nebo jestli pojede lenochod, tak se domluvit s nim… tentokrát to už nebude kilo :-)

            0 0
            • fousek  

              Bohuzel celej vikend pracuju (musim splatit pujcku), jinak bych jel hned

              0 0
          • chodec  

            a proč tu chceš všechny naštvat?

            0 0
          • jecnak  

            Mimochodem co takhle nejaky pojezdeni v Prostoru?

            0 0
            • fousek  

              To se ptas toho pravyho:-), v prostoru to znam tak ze vzdycky kdyz tam jedu tak zabloudim, ale nejsem proti, krome tohoto vikendu

              0 0
    • Luka  

      libi se mi, ze tam je vyfocena i znacka…

      0 0
      • blue  

        už sepisuješ udání? :-)

        0 0
        • Luka  

          jak to vis?? :DDDDDDDDD

          no takova mf dnes, tu by to mohlo zajimat.. odvratili bysme pozornost od bikeru ;)

          0 0
      • JIRA  

        Potkala jsi třeba někdy mimo sinici motorkáře co by Tě nenaštval? :)

        0 0
        • Luka  

          jsem dost konfliktni clovek… proste si myslim,ze tyhle veci do lesa nepatri. jakoby nebylo dost silnic a prostoru na to se vyblbnout. To jak se tihleti boreckove prohaneji tady po lesich, to je peknej humus. tomu uz se vyrovna jen muj predlonskej zazitek od Boticskeho brodu v Kreslicich, kde si jeden ko*ot myl dodavku… lidi jsou bezohledny hovada. howg.

          0 0
          • JIRA  

            Tak nějak jsem to tušil. :)

            Už jenom to, že píšeš „borečkové“ je celkem návodný k tomu, že jsi přesvědčená, že jsou všichni zlí a žerou malý děti. ;) Kdybych se zeptal třeba na koňáky, tak to bude stejný? Ty to třeba máš z vlastní zkušenosti – někomu na to stačí sledovat TV a číst noviny. Někdo podobně až stejně vnímá i cyklisty lesní. Rozdíl je jen ten, že enduro je „zakázanější“. :( Doufám jen , že zákazy ohledně kol se zůstanou stejné a pro motorky nějaká místa pro ježdění vzniknou. „Dost prostoru“ jak píšeš totiž rozhodně není – on není žádný prostor – nesmí se nikde – pokud nechceš jezdit závody a nebo jen po silnici.

            Je to tu malý, ale snad se nějak (chodci, koňáci, bikeři, houbaři, motorkáři, lesníci, …) na pole, louky a do lesa všichni vejdeme… :)

            0 0
            • Luka  

              muzes si me s klidem zaskatulkovat: ano, vadi mi orvane stromu a zrujnovane brehy potoku od dzipu a radoby cool off-road jezdcu. Vadi. oni tomu lesu skodi. Nevim jestli si nekdy videl tyhle uzasne jedince, ale ja se s nima bohuzel potkavam v lesich celkem casto… a nic prijemnyho to neni.

              nesouhlasim s nazorem, ze motorkari, dzipari a ctyrkolkari jsou JEN vic zakazanejsi nez cyklisti. MY nejsme zakazani. zatim. proste do lesa – v po(d)rostu a potocich tyhle kreatury nemaj co delat. ono to zveri a rybam skodi rozhodne vic, kdyz se dve paka navzajem vyprostujou dve hodiny z koryta potoka, nez kdyz jim uzemim projede parta bikeru..

              0 0
              • JIRA  

                Škatulkovat Tě nebudu – prostě máš svoji pravdu. :)

                To o čem píšeš mi taky vadí a snažím se proti tomu „bojovat“ zevnitř. Jsou určitý zásady při jejichž respektování stopy a zkáza za motorkou nezůstávají. Můžu jezdit, ale nemusím škodit. Omezit na minimum se dá i hluk a prášení. (O tom, že motorky smrdí se dá polemizovat, ale v podstatě je to problém u dvoutaktů, kde majitel šetří na oleji)

                Zákázanější bylo v uvozovkách proto, že jsem to strovnával s (zatím – jak jsi sama napsala – a snad to tak zůstane)nezakázanou cyklistikou. Oběma skupinám teoreticky vyhovuje nejvíc úplně jiný druh cesty a tak by se vlastně něměly potkávat.

                0 0
                • Luka  

                  kazdej tu mluvime o necem jinem. motorky mi vadi, ale tech je minimum… aspon v mym okoli potkavam automoto-offroadisty… na ty mam pifku. a ver tomu, ze hodne velkou

                  0 0
                • blue  

                  a prej že nejsi Don Quijote :-)))

                  0 0
            • wroum  

              ja doufam ze se vsichni bezmotorovi rekreanti a sportovci do lesa a nejen tam vejdou, ale auto a motorka nema v lese (v ramci rekreace) co delat a nikdo me nepresvedci o opaku. a ze nemaj kde jezdit? at nejezdej. vetsine lidi se imho ulevi, prave proto, ze to tu je maly.

              0 0
            • vlk  

              Motorová vozidla nemají v lese co dělat.

              Jako výjimka jsou přípustná vozidla lesáků, kteří zavážejí krmelce, vozidla určená k těžbě nebo odvozu dřeva a případně vozidla majitele lesa, který má k této půdě samozřejmě určitá práva.

              Nikdy jsem neviděl majitele lesa, že by si jen tak pro zábavu ničil les těmito vozidly a plašil zvěř.Kdyby ti motorkáři byly vlastníky, tak se vsadím, že by tam také nejezdili

              Kola a koně to je něco jiného.Toho se zvěř až tak nepoleká a když, tak to není taková hrůza, jako když na kilometry daleko řve nějaký motor těchto vozítek či motorek.

              Pokud chceš jezdiv v terénu, tak se dej na to závodění a pak budeš moci jezdit na místech k tomu určených. Osobně někoho takového potkat ve svém lese, tak ho z toho stroje „sundám“ a nebo mu aspoň zničím pneumatiky.

              0 0
              • JIRA  

                Ano.

                Ano.

                Sázku by jsi prohrál. Jen ten majitel stejně ani do svého lesa dle Lesního zákona na motorce nesmí.

                Když motorka řve, tak proto, že je majitel blb a místo homologovaného výfuku má rouru od kamen nebo motokrosový „laďák“. Ano – to spojení „na kilometry daleko…“ znám z novin.

                Závodit nechci – jak už jsem psal – tak jen doufám ,že se nepotkáme. ;) Tobě přeju ať o Tobě stejně „upřímně“ nesmýšlí nějaký chodec.

                RIDE IN PEACE

                0 0
                • vlk  

                  Není pravda, že majitel lesa do svého nemůže-je to jeho pozemek. Vím to patřím mezi ně :)

                  0 0
                  • JIRA  

                    Vím, že máš les .........ale nevím jak ošidíš Lesní zákon (§20). ;)

                    0 0
                    • vlk  

                      Úplně jednoduše, když tam jedu, tak jedu do lesa něco dělat(jako pracovat)-i když jedu ve skutečnosti jen na prohlídku. Navíc ony jsou i jiné zákony, které ti zaručují jisté práva k tvému majetku.To že lesní zákon je proti nim, to je normální v této zemi. Mimo to, místní policajti všechny místní lidi znají a vědí kdo co má.

                      0 0
                • vlk  

                  Jinak u terénních motorek ten motor řve i s homologovaným originálním výfukem-jde o to, že v terénu ty motorky více tůrují. Jak říkám nemají v lese ze zákona co dělat. Potkat někoho ve svým, tak jak říkám, sundám ho z tý mašiny ručně a když ne, tak mu prostřelím pneumatiky.Cy­klisté, turisté a koně mi nevadí. Tamnější vlastníci koní jsou rozumní a vědí, že těsně po dešti není vhodné na nich jezdit.

                  0 0
                • vlk  

                  OK s tvým přístupem tedy. Mám rád tryskáče, tak si koupím od rusáků vyřazenou L159 a budu lítat těsně nad zemí nad lesy a vesnicemi na plnou forsage.Proč bych měl lítat podle předpisů ve vyšších výškách-tam je to nuda a žádný adrenalin.

                  Když si někdo koupí rally speciál, tak také nedrandí po lesích ale jezdí jen závody a nebo oficiální tréningové tratě.

                  Motorky jsou prostě svinstvo.Když někdy někde vidím, 5 m dlouhou vydřenou stopu-ať už z rozjezdu nebo z brždění, tak mě to fakt štve.Mohli byste si uvědomit, že jezdíte po cizích pozemcích, že to někomu patří. Také by se ti nelíbilo, kdybych ti rozorával zahradu. Se pak nedivte v přístupu a lobingu lesáků, za nové přísnější zákony. Stále žiješ jak za komunismu, kdy všechno patřilo všem a tak k tomu neměl nikdo kladný vztah.

                  0 0
                  • JIRA  

                    Tvůj přístup není můj přístup. Já popisuju realitu – Ty si „trochu“ vymýšlíš. :) Mezi zásady co se snažím respektovat patří i to, že nikoho pokud možno neruším a všichni (pěší, koně, bikeři) mají mimo silnice přednost.

                    Drážky dělaj blbci a souhlasím s Tebou, že by se mi to líbilo pramálo. Asi je těžký pochopit, že ne každý kdo jezdí na něčem jiným než kole je zločinec. Pokud bych psal jako Ty o letadlech – ne každý kdo jezdí autem někoho srazí a přitom se to bohužel děje. :( O tom kde žiju toho vím asi dost, ale díky za info. :) Nejsem na druhý straně barikády – jsem na ní .......a tam to tedy lítá z obou (všech) stran. ;)

                    0 0
                    • vlk  

                      Možná je to tím, že motorku nemám a tak k ní nemám vztah. Prostě já mám rád klidný tichý krásný nedotčený les.Tam kde les máme, tak motorku nikdy nepotkám, tam skoro nepotkám ani člověka, ale bydlím na jiné vesnici poblíž velkého města a tady je to hrozný.Je to jak zpustošený park-normálně vyježděný krosový tratě na loukách apod. Po lesích si tu jezdí kde kdo a na kde čem a už několikrát mě málem srazili. Snažím se pochopit tě, ale prostě mi to nejde.

                      0 0
        • blue  

          bacha, začala chodit na kickbox! :-)))

          0 0
          • JIRA  

            Někdy (a pro někoho) je lepší vybít se ve fitku než v lese… :)

            0 0
            • Luka  

              ano, problem je, ze nekteri se vybijeji v lese a neni jim proti mysli se vybit na tobe, kdyz jim reknes, ze nicej les a ze tam nemaj s autama co delat…

              0 0
          • Luka  

            no tak jsme se zasmali, a ted popojedem…

            0 0
            • Luka  

              a nechodim na kickbox… :) dnes si prvne pujdu zkusit street fighting.. tak uvidime… zase zkusit se ma vsechno ne? :))

              0 0
    • Dados  

      Jsem to ani nedokoukal – nevim co si o tom myslet :)

      0 0
    • Opice  

      Jů to je čupr kovbojka. :-D A já od čeho jsou v lese stopy užší než má traktor…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.