• Daf  

Koukam ze Lance se zacina prosazovat i v zamori :)

0 0
    • scret  

„american beauty“ :))

0 0
      • Hajpi  

Tak a vím, oč píši ježíškovi! Ale taky o novou klávesnici, bo jsem si ji poslintala :oD

0 0
      • panaczek  

canadian beauty… coz o to, krasny to je, ale jezdit bych na tom nechtel. specialne ETSX ma takovy problemy se serizenim prehazovacky, ze si z toho mechanici v mistnim bike shopu, kterej RM prodava, uz delaj srandu (co s tim mas? skace retez? o jake prekvapeni u RM…!). uz sem taky videl 2 prehazky namotany do dratu.

0 0
        • scret  

ou šit:) vlastne „canadien beauty“:)

fakt jo?:( a me se zrovna ETSX hodne libil,nastesti se mi zdal dost drahej:) Asi by me fakt totalne dozralo,vyplaznout takovy prachy za neco co potom nejde ani seridit:)

0 0
          • RUMcajs  

Kua, to abych si sehnal novej plakat na zed! Oni maji zase novej katalog :-)

0 0
            • scret  

ja uz mam vybrano:) Hnedle jak prijdou novy Lapierry 07 tak si udelam radost:))

0 0
            • scret  

napovim: a plakat to nebude:)))))

0 0
              • cabbage  

X160?;)

0 0
                • scret  

ne:) budto 513 nebo 713ka:) viz. foto „Kola a komp.“

0 0
                    • scret  

to je prave to,rad bych si jeste nekdy jakoby zachrtil a zaroven mel v rukavu velkou kapacitu zdvihu…:)

0 0
                      • cabbage  

chrtit(v mém slovasmyslu;) by se imho dalo i na tý X160, jen by mohla být delší…:)

0 0
                        • scret  

ja si rikam uz jak jsem „radikalni“:) ze jsem presvedcil sam sebe,ze chci 130/130 a nebude mi stacit uz jenom 100/100:)))

0 0
                          • cabbage  

sem si řikal, že 130/135 bude stačit(po 3 měsících na HT to byla týden pravda;), pak začaly některý kořeny drncat, teď už drncaj všechny:/ asi zas někdy vytáhnu HT…:o)

0 0
                            • scret  

JO tak presne kdyz jsem presel z HT na softail,tak jsem zjistoval ze nektery veci musim jezdit pomalejc protoze je nemuzu dobrzdit:)driv me brzdily prave i drobny nerovnosti…a ted jsem si uz rikal jak ten softail je uz „zase“ nepohodlnej,pak jsem jezdil chvili na brachovym HT z ocele a trpel jsem!:) tak si ted rikam ze na XC by mohlo tech 130 stacit:)uz takhle se smiruju stezi s vetsi vahou a to je Lapierre jeden z nejlehcich ve svy kategorii:) cca 12kg

0 0
        • mountaineer  

Jaka je souvislost mezi zadni stavbou a serizenim saltru?neni to spis zalezitost jednoho kusu,ono se rm snad zase tolik neproda jako jinech rm(rocky/rock:o)(o ja­kym kramu mluvis?)

0 0
          • panaczek  

u fullu ma zadni stavba vliv na oba saltry. pokud vim, tak treba seridit presmykac na palominu je problem. seridit prehazku na ETSX je taky problem. jezdi na tom tady v park city cely zensky tym, stezovaly si vsechny. jezdil jsem kazdy tyden s holkou z tymu, co to ma, a mela s tim problemy celou sezonu.

0 0
            • mountaineer  

A v cem je (teoreticky) problem,prece se stavbe nehejbe do boku ale nahoru-dolu…

0 0
    •  

ty slayeři jsou pěkný

0 0
    • easyrider  

Už jsem se zase poslintal!!! :)

0 0
    • RUR  

Dream frame:-)))) Ach jo.

0 0
    • poiko  

Team design pořád na jedničku, zbytek nic moc

0 0
    • BH  

myslim si, ze u rocky moutain ma i lepsi veci. napr. mrkni na zhavou novinku, kterou predstavili na letosnim EUROBIKE… po dobe karbonove prihazi totiz doba drevena!prosim neslintat!

0 0
    • Gart  

jsem si myslel, že nic hnusnějšího než etsx10/30 nemůže být, ale spletl jsem se, teď je tu novej šampion etsx50.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.