Rock Shox Reverb Zkrácení hadice

9 nepřečtených
  • Pastuzsek

    Prosím o radu. Jak zkrátit hadici u teleskopické sedlovky RS Reverb? Jaký je správný postup? Prosím o odpověď někoho, kdo s tím má praktickou zkušenost. Díky.

    0 0
    • Leviathan  

      na YouTube jsou videa od Sramtechu nebo tak nějak, je tam vše podrobně ( anglicky ) popsáno

      0 0
    • Pastuzsek  

      sorry, už jsem nalezl, tak pro ostaní..

      http://www.youtube.com/watch…

      0 0
    • cobra  

      Mám problém s hadicí k Reverbu. Podle videa jsem ji zkrátil, ale netěsní na straně u sedlovky. Zkoušel jsem to víc utahovat, míň utahovat (vždycky jsem hadici o trochu zkrátil, abych to dával do novýho materiálu) a stejně to netěsní, při odvzdušňování tam začne vytejkat malý množství oleje. A úplně stejnej problém mám u brzdy Sram guide, kde to teče pro změnu u páky. Nepoužil jsem teda gilotinku na hadice, ale kleště na bovdeny, tak ten řez asi není úplně rovnej.

      0 0
      • va-bo  

        U sedlovky nezkracovat !!!! Jenom u řídítek. Taky jsem udělal tuhle chybu a zadělal si na problém. (Týká se to venkovního vedení)

        0 0
        • cobra  

          A jak jsi to pak vyřešil? Koupil novou hadici? Já mám vnitřní vedení (stealth), už si nevzpomínám jestli jsem to původně fiknul jenom u páky nebo i u sedlovky, každopádně se tam nasazuje konektor, kterýmu by to mělo být jedno pokud je řez kolmej na hadici. Teď jsem to ještě zkusil říznout líp zalamovacím nožem a teče to pořád. Asi se vzdávám a vezu to do servisu … U tý brzdy jsem pak zjistil, že stačilo víc dotáhnout šroub, aby dotlačil olivu a těsní to.

          0 0
          • va-bo  

            Naštěstí jsem si nechal rezervu v délce hadice a na třetí nebo čtvrtý pokus se to podařilo smontovat bez úniku. Ale u řídítek to vyšlo hned napoprvé.

            0 0
            • cobra  

              Díky, to je úplně ten stejnej konektor, já už dal pokusů asi 5, řez mi přijde rovnej, ale stejně to netěsní. Buď se jim to povede v servisu nebo holt daj novou hadici …

              0 0
              • mirorek2  

                nebo je ta hadice už ztvrdlá od ohýbání nebo vytahaná v delším úseku a nebude to těsnit

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.