Rock Shock Recon Silver Coil a mých 135 kg.

10 nepřečtených
  • Petr_67

Koupil jsem si Treka s touhle vidlicí (pružinová). Chtěl bych se zeptat, jak bude zvládat moji váhu, na kolik je tahle pružinovka vlastně stavěná a hlavně, zda není nezbytné vyměnit ji za vzduchový typ. Mám na mysli vzduchovou Rebu: na kolik se dá nafoukat, jde se k mé váze aspoň přiblížit? Nebo mám ponechat kolo tak, jak je, hlavně jezdit a chovat se k němu maximálně ohleduplně, což taky dělám?

0 0
    • Jenda  

no pruzina na tebe bude temer jiste prilis mekka, jakej mas sag a nechodis moc nadoraz? Predpokladam ze i nejtvrdsi pruzina na tom bude dost podobne a vzduchova vidlice by pro tebe opravdu byla vhodnejsi. Pokud nechces do toho vrazet moc penez, lze koupit jenom samostatne vnitrnosti do levy nohy, myslim ze do cca 1500 by ses mohl vejit.

0 0
      • Kamikaze 591  

No myslím, že lepší řešení než to nějak takto míchat by bylo starou prodat přihodit a koupit novou rebu.

0 0
        • Jenda  

tu toru co se ted jmenuje Recon Silver proda kdyz bude mit kliku za 2 tis, reba pod 6 se shani blbe, tedy prijde mi ze tohle je financne vyhodnejsi. Ale at si dela co chce, po tom co jsem shledl jeho dalsi vlakna nevim jestli je mu rady ci pomoci :-)

0 0
    • Azmir  

Tohle nikdy nepochopím, uvažujete vy lidi vůbec před nákupem? Kdyby si připlatit při koupi kolo 4000 tak si mohl mít rovnou model od treku na rebě (beru ceny 2012) a nemusel si ted řešit jestli je to na tebe vhodné, tohle máš řešit před nákupem.

0 0
    • Petr_67  

Asi si nechám Recona, dotáhnu ho naplno a budu kolo šetřit, dokud nezhubnu na normální hmotnost.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.