• Mulis

Ahoj Bikeři a Bikerky.....za­jímalo by mě , jaký máte názor na kolo Rock Machine Torrent 2008-osazení, vidlice atd. Díky za názor …Mulis

0 0
    • Pi†el  

za dva rok a pul je z toho ramu blato..

0 0
      • šlapatko  

Osazení řekl bych v poho.Rám jezdím pár týdnů a zatím pohoda.Jen váha je mimo.Časem půjde z domu,byl to kup z nouze.

0 0
      • Pi†el  

to slovo „dva“ se tam nejak samovolne paprsklo

0 0
        • Mulis  

A jaké máš kolo – bike ty!

0 0
          • Pi†el  

RM wildfire – viz profil..

Je to taky 7005ka a vypada stejne jako ten torrent, takze tipuju, ze stejne rychle vymekne..

0 0
    • M.Cone  

Nazdar Mulisi.6let jsem jezdil Rock Machine Perfect z eastonu.Byl to skvely ram ale vzhledem k jeho stari sel z domu.Na tuto sezonu jsem si poridil ram Rock Machine Catastrophe a musim rict, ze az na jinou stavbu oproti Perfectu je moc fajn.Je tuhy i lehky.O torrentu moc informaci nemam, ale pokud by ses rozhodl priplatit tak di do Catastrophy.Mej se a RM zdar

0 0
      • Mulis  

díkas za názor, jiý včera jsme se stal majitelem Torrentu…vidlice zatím v klidu a nové Hayky se jeví taktéž v poho. Byl jsem limitován hrachama, manželka by si to asi hodila, kdybych koupil kolo za 40 klacků----

0 0
      • Mulis  

0 0
        • Mulis  

Ahoj Bikeři a Bikerky.....za­jímalo by mě , jaký máte názor na kolo Rock Machine Torrent 2008-osazení, vidlice atd. Díky za názor …Mulis

0 0
      • Bull  

Ahoj, jak je na tom prosim te ram Catastrophe 07 s vahou ? Vazne uvazuji o jeho koupi, ale bohuzel jsem nikde na webu nenasel zadne info :-( Diky, Petr.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz