• maajkee

Láká mě, zkusit nějakej levnej full rám, že bych na něj jen přehodil komponenty z mýho HT, zkusil pojezdit a kdyžtak ho zase odstrojil a prodal dál.

Našel jsem na netu tenhle rám, myslím že už to bude docela starší ročník, co jsem tak hledal, tak myslím že 2003. Bude to za předpokladu trochu slušnýho tlumiče schopný udělat ještě nějakou tu radost a užitek? :)

http://www.bikestore.cz/…-20–2000.htm

Jinak se mi zamlouvá RM wildfire 50, ale ten nemůžu nikde za slušný prachy sehnat.

0 0
    • Vilém  

Tomu rikas za babku? Tato verze stoji za prd. Je to plovouci stred. Jezdi to kamaradova manzelka,ktera vpodstate furt sedi, takzi ji to trochu funguje.

0 0
      • maajkee  

No, levnější rám jsem snad nikde nenašel.

0 0
        • kubad  

lepsi je dosetrit na neco co funguje takze nebrat

0 0
        • Vilém  

To uz bych 100× radsi vzal 4cepa od leader foxe. Chteji 3750,– za ram bez tlumice, coz je levnejsi nez tato vykopavka. Funkce bude taky jinde. Jen je otazkou dostupnost, ale to by bylo nejlip zavolat tam. Ale 15,17 a 21" podle webu maji.

0 0
        • mr.antik  

Bez tlumiče je to dost drahý. Mrkni radši na nějakýho Spydera nebo něco bazarovýho značkovýho

0 0
          • maajkee  

Drahý? za 3700,–?

Spyder freeon stojí bez tlumiče přes 5 tisíc a madman přes 8 tisíc taky bez tlumiče, navíc tenhle leader fox se mi teda líbí o dost víc.

Vílém: Díky za tip

0 0
            • mr.antik  

Jasně, reagoval jsem na toho Adrenalína. Leader vypadá hodně dobře…

0 0
              • maajkee  

Aso ho jdu teda objednat, maj teda jen 21" velikost, ale teĎ mám 20,5 a je mi akorát, tak myslím, že by to mělo bejt OK. Ještě mi brácha volal, že mi může přes kámoše sehnat RM wildfire 50 rám, bez tlumiče za 5 litrů, nebude lepší než ten leader fox?

0 0
    • Marccoo  

Dá se sehnat bazarovej za pěkný peníz.

http://www.bike-forum.cz/bazar.html

Za osmičku,to je fajn cena.

0 0
    • Jenda  

pokud mas zajem budu ram z toho spydera co mam v profilu prodavat – cena i s tlumicem se urcite vejde do 4kkc – detaily pripadne po mailu

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.