• romachain

Narazil jsem na kupkole na Ritchey plášť 2011 http://www.kupkolo.cz/…1_89692.html a tak se rozhoduju, jestli ho vyzkoušet. Troufnete si někdo odhadnpou, tak si to bude rozumět s Tubeless kitem od Rubeny? A zdá se vám ta cena toho pláště adekvátní?

0 0
    • Hnoj  

Tohle je očividně kopie Conti Race King. Na obyč ráfek podle mě nebude ani potřeba Rubena Tubeless kit, bude ti stačit tmel…

0 0
    • roud  

A proč nevezmeš radši osvědčenej raceking od kontíku ??? všichni si ho chválej :O)

0 0
    • Honzyn  

Ritchey byly a myslim,ze stale jsou,vyborne plaste.Nevim,proc se to jmenuje Z-max,kdyz vzorek je jiny nez Z-max,taky mi to pripomina spise Conti Race King,ty ted zrovna jezdim a chvalim si je na 29ce,takze myslim,ze ve spojeni s Ritchey kvalitou to budou super plaste a cena je dobra.Skoda,ze se nedela klasicky Z-max v 29ce!

0 0
      • Honza321  

z-max byl pojem a proto se všechny budou jmenovat ričí z-max … :-)

0 0
      • LáďaH  

Rád bych měl s Ritchey plášti dobrou zkušenost. Já na ně ovšem nemohu najít slovo chváli, až na to, že byly relativně rychlé… Tolik defektů co jsem na nich za 2 roky nasbíral mnohem převýšilo počet defektů za zbývajících 12 let…

0 0
        • Honzyn  

Ktere to byly?Ja jezdil vzdy Z-max WCS Millenium a skoro bez defektu,ale slysel jsem,ze WCS Evolution,novejsi a odlehcene pry tolik nevydrzi?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.