• mawaj

    Zdravim je tu vlakno o tubolitu .ale nikde jsem nenasel o reveloopu . Zajima me .zda to tu nekdo z bajkeru jezdi popripade zkusenosti a srovnani s tubolitem. Predem diky za poznatky.

    0 0
    • mawaj  

      To ty duse tu fakt nikdo nejezdi?

      0 0
    • xtonda  

      Zajímavý je, že to není úplná novinka, na zahraničních fórech sem našel zmínky už v první půlce roku 2018 a jejich Facebook byl vytvořen v Červnu 2017.

      0 0
    • mawaj  

      Tak na to ze to neni novinka to asi nikdo nejezdi

      0 0
    • apaccer  

      Objednáno! Ještě k tomu musím vybrat nové pláště (zatím nejsem ještě úplně rozhodnutý jaké) a jak to dám dohromady, tak dám info! .)

      0 0
      • mawaj  

        Jo dik .taky asi objednam a uvidim. vyhodil jsem prachy uz za jiny ptakoviny .

        0 0
        • mawaj  

          Akorat k tomu vezmu jeste to lepeni pro sichr

          0 0
        • Atilla  

          Hodnocení na DE stránkách není moc pozitivní, tak držím palce.

          0 0
    • petrun  

      Už jsou 2 dny doma. Čekají jen na to až dojedu na krev Racing Ralphy. Přijdou do Racekingů protectionů.

      0 0
    • MatS  

      Myslim, ze je to stejne jak Tubolito. Predrazeny kus plastu. Podle testu je na tom Tubolito hur nez light duse a nekdy i nez normalni a latexove. Jedina vyhoda je nizsi hmotnost. Ale za tu cenu je to nesmysl. Pokud na tom Revoloop bude lepe, tak jen dobre.

      0 0
      • mawaj  

        Vyzkousim uvidim jen me zarazi. ze to tu nikdo jeste nejezdil

        0 0
        • jardalee  

          prijde me to proste drahy,na horskym ma hodne lidi bezduse nebo naky laciny duse kdyztak za par minut zalepi, na silnicnim asi nejaky lehky duse kolem 150kc :) a nebo uz taky bezduse ,takze ten trh je celkem omezenej das za dusi 600–700kc je proste moc

          0 0
    • jardalee  

      tady k tomu mas diskusi a nakonci to borec hodnoti i po delsim case https://weightweenies.starbike.com/…iewtopic.php?…

      0 0
      • mawaj  

        Jo diky nehodnoti to az tak zle ja uz objednal takze asi nejlip vyzkouset na vlastni triko

        0 0
    • Honza03  

      Zdar, vozí to tady někdo? Zajímalo by mě to jako záchrana do batohu na celopéro. Ušetřit 100g v batohu by bylo fajn. Jde na to šroubovací pumpička? Předpokládám že s klasickými záplatami nepochodím?

      Je dobrý nápad o tom přemýšlet, myšleno bude to rok v batohu a pak to případně použiji na dojetí – plášt bude samozřejmě od mléka.

      0 0
      • mawaj  

        Zdravim jezdim to zhruba 2 mesice zatim bez problemu

        0 0
        • mawaj  

          Je tam klasicky galuskovy ventilek jen si dost dobre neumim predstavit nasazovat to pri zavode nebo narychlo musi se opatrne kvuli cvaknuti

          0 0
        • petrun  

          Taky tak, jezdím je 2 měsíce a ani o nich nevím. To ale zdejší BFnazi nechtějí slyšet. Chtějí slyšet negativa aby je mohli šířit dál. Viz. Tubolito. Jezdím ho 2 roky na dvou kolech bez jediného problému ale všichni už předem ví, že je na hovno.

          0 0
          • jIrI___  

            +1 přidávám se s dobrými zkušenosti s Tubolito. Reveloop mě láká vyzkoušet jen kvůli tomu, ať vidím čím se liší od Tubolita :)

            0 0
          • Breakpain  

            Každé zboží má svého kupce. Na silnici jezdím taky duše, ale u MTB je to nemožné – nešel by tam dát insert a navíc až moc často vídám, jak kolem mě řeší defekty s duší.

            Každopádně na silnici, kde je ta úspora znát jezdím snad „kilove“ duše za pár korun. Tolik za duši by mě nenapadlo dát ;)… chvíli jsem jezdil klávesové, ale nedrží dobře vyšší tlak;). Takže z mého pohledu tu nejlevnější nejtěžší duši, která drží tlak a neřešit jezdit :)…

            0 0
      • apaccer  

        Tak já je jezdím teď přesně třetí měsíc a absolutně na nic si nemůžu stěžovat, ani jeden problém!!! Jen pozor, ventilek není šroubovací!

        0 0
    • mawaj  

      Zaplaty origo revoloop 3ks v sade jeste jsem nepouzil tak nemuzu hodnotit

      0 0
    • Toolak  

      Bacha na Revoloop! Jezdil jsem na nich půl roku a tady jsou 3 základní bolesti:

      1. špatné ventilky – problémy s nafukováním!
      2. špatně držící originální záplaty! Krátce po zalepení poškození se záplata zkrabatí a začne unikat vzduch! V případě průrazu pláště a duše, např. hřebíkem, vznikne díra, na kterou záplaty nestačí! V balení jsou jen tři a jsou malé. A nepomůže ani přelepení záplaty záplatou!
      3. přirozený ale relativně rychlý úbytek tlaku – za 3 dny asi 1bar

      resume: za vysokou cenu – na to že to jsou „jen“ duše – bych čekal špičkový výrobek! To Revoloop rozhodně nejsou! Soudruzi v Německu by se měli zamyslet! Teď zkouším Tubolito a jsem zvědavý, jak srovnání dopadne. Revoloop letěly do koše!

      více na mé stránce zde:https://zdenekslezak.eu/

      0 0
      • antuch  

        Ja mam presne ty same zkusenosti s tubolite, k tomu bych jeste pridal ubytek vzduchu z netesniciho ventilku v dusi… A pri dotazeni ventilku ventilwk tak zaleze dovnitr, ze uz se to neda fouknout…mel jsem 3 duse primo od obchodaka a sly do kopru vsechny.

        Tak jsem se zas vratil k lightkam 26 od mitasu, co sou sice tezsi, ale stoji asi 90 kacek… A mam klid

        0 0
      • hatchet  

        Tubolito má pro mne jednu zásluhu – po něčem tak nespolehlivem jsem konecne přešel na bezduše a mám klid.

        0 0
      • petrun  
        1. lež – nafukují se stejně jako klasika kterou nahradily.
        2. nemohu posoudit, neměl jsem defekt
        3. lež. – dofukuji jednou za 14 dní – únik půl baru.
        0 0
        • apaccer  

          Naprostý souhlas, úplně stejná zkušenost (bod 1. – 3.)! Včera jsem jen narychlo reagoval, nebyl čas, ale já už bych určitě zpět neměnil. Samozřejmě jsem ještě neřešil defekt, tak uvidíme, až nastane. Přiznávám, první vyjížďka duše Revoloop instalována jen v předním kole s tím, že jsem čekal hned v prvním větším terénu problém a ono nic. Takže hned následující den instalace i na zadek a jak jsem psal, již třetí měsíc v kuse naprosto bez problémů. Jediná nevýhoda, teda alespoň pro mě je, že nemá šroubovací ventilek. Na druhou stranu se jedná o docela jemnou duši jak psal mawaj, takže potřebuje při nasazování trochu více péče, kterou bych tomu někde venku v provizorních podmínkách věnovat opravdu nechtěl, takže jako rezervu stejně vozím v batohu normální náhradní duši (šroubovací ventilek) pro rychlé vyřešení nastalé situace. Ještě přikládám foto, jak jsem nejen touto výměnou (pláště + duše) ušetřil celkem 550 g jen na kolech (starý a nový plášť + stará a nová duše).

          0 0
          • mawaj  

            Zdravim moje zatim 3 mesicni zkusenost je ze nemam zadny problem .Tlak drzi stejne jako klasika ale jeste jsem nelepil a to uz na nich mam najeto dobre 1500 km vcetne nekolika maratonu.

            0 0
          • petrun  

            To jsi měl ještě štěstí na poměrně lehké duše. Moje Karmy byly brutálně těžké. Jen výměnou za Revoloop úspora 402 gramů. Výměnou komponentů utratí gramhoniči mnohem více za takové odlehčení.

            0 0
            • apaccer  

              Tak to je super! Jo, přesně! Tohle jsem si taky říkal, kolik by to asi dohromady stálo, tyhle gramy sundat na ostatních komponentech! :) Navíc se říká, že na rotačních částech se váha tuším ještě násobí minimálně dvojnásobně, aby byl efekt srovnatelný.

              0 0
    • capo  

      Takže na použití jako náhradní nouzovka (když díru v plášti nepobere mlíko ani knot), která bude 99% času v podsedlovce nebo batohu byste to doporučit mohli?

      Je to levnější než tubolito s a mají to na shopu kde potřebuji nakoupit, takže bez pošty navíc…

      0 0
    • Cernass  

      Tak jsem taky investoval do duší Revoloop a po 300km převážně v terénu, kromě častějšího dofukovaní nemají jiný problém. Úspora je 200g na každém kole je znát.

      0 0
    • Maska1  

      Kdyby měl někdo zájem, tak prodávám.

      https://www.bike-forum.cz/…use-reveloop

      0 0
      • Slavik  

        Jo, poslední věta je řešení ;-)

        0 0
        • hatchet  

          Mě k přechodu na bezduše dokopalo tubolito… V tom jsou tyhle šunty neocenitelné…

          0 0
    • Cernass  

      Revoloop jsem jezdil docela dlouho (1200km) a až dnes odešel komplet ventilek. Škoda, že nejde vyměnit. Druhou nechám jako rezervní. Jinak se musí častěji dofukovat :( Za 6kil bych čekal delší vydrž !!!

      0 0
    • Petr76  

      Za mě maximální spokojenost, jiné duše bych už na kole nepoužil a TLE není pro mne. S jedním párem silničních duši Revoloop (typ Race, rozměr 622×18–28 gal. v. FV40) mám na silničním kole najeto za necelý rok cca 15 tis. Km a to BEZ DEFEKTU. Náhoda? Možná, já si to ale nemyslím. Duše jezdím v kombinaci s plášti Schwalbe Pro One Evo (dušový, 700×25c, 700×28c, 700×30c – bez problémů zvládnou i tento rozměr pláště) a Continental Four season (700×28c). Jezdím jak po asfaltu, tak v rámci přejezdů často i po drsnější šotolině (např. spojnice z Morávky na Visalaje), o spoustě bordelu, který leží u krajnic silnic, a nejen tam (hlavně v zimě a po zimě), ani nemluvím. Ano, cena je podstatně vyšší oproti klasice (cca 100 CZK/ks vers. 600 CZK/ks), na druhou stranu duše poskytují bezkonkurenční hmotnost a podle mého názoru samotný termoplastický polyuretan, ze kterého jsou vyrobeny, je schopen určité „rozumné“ defekty samozacelit. Je pravda, úbytek tlaku v týdenním horizontu je po roce oproti klasice větší (cca 1,0 – 1,5 Bar), na druhou stranu mne těch 5 min na dohuštění před každou jízdou opravdu nezabije, takže neřeším. A ještě k těm defektům – než jsem duše pořídil, měl jsem období, že co jsem vyjel, to jsem píchl (tuším 4× za sebou…), TLE jsem nechtěl, takže jsem rozhodl dát jim šanci a vyzkoušet je, čehož po roce používání opravdu nelituji. Závěrem jen poznamenám, že se jedná o popis osobní zkušenosti, nikomu nic nevnucuji, podstatné je, že spokojený jsem já ;-).

      2 0
      • apaccer  

        +1

        0 0
      • petrun  

        Rychlejší únik vzduchu mají všechny plastové duše. Dokonce jsem to zaznamenal i na nezničitelných Foss. Ale i přesto dnes už žádné jiné nechci :-)

        0 0
        • kovar  

          Před pár dny jsem měnil plášť, tak jsem se mrkl na duši Revoloop, kterou jsem co pár dní musel dofukovat. Zdálo se, že pod vodou nikde nic neuniká, tak jsem ji nafoukal mnohem víc, že skoro hrozilo překonání meze elasticity a ejhle, jedna mikrodírka. Byla tam od počátku, očividně vada materiálu, propíchlé to nebylo. Zalepeno a jsem už týden bez jakékoliv ztráty tlaku.

          0 0
    • antuch  

      Nevite nekdo, jesli reveloop a tubolito je stejny matros??? Jde mi totiz o lepeni. Sam pouzivam tubolito a prvni generace fleku byla samolepici a stala za pendrek. Pak jsem dostal na test nove sady lepeni vcetne lepidla a lepi to luxusne…skoro jako klasika duse.

      Ted koukam, ze bych manzelce vzal do novyho kola ty reveloopy, tak ze bych treba nemusel kupovat lepeni…

      0 0
      • kovar  

        Je to stejný materiál, Tubolito sada s lepidlem funguje i na Revoloop (vlastní zkušenost).

        0 0
    • Atilla  

      Jak je na tom revoloop jako náhradní duše? Nevadí tomu UV záření? Dík

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.