• Hejdik

    Zdarec všeci:-)

    Obracím se na vás s takovou prosbou. Právě jsem se pustil do renovace starého kola diamand a chtěl jsem se vás zeptat,zda nemáte nějaký typ ,kde by se daly sehnat nějaké retro černobílé pláště,něco jako je na obrázku.(26×1,75) no a pak ještě sháním nějaké retro kožené sedlo.

    Tak kdyby jste měli nějaký typ na netu,kde se dají sehnat součástky na stará kola,budu rád.

    Už se těším,jak to dám do kupy a poprvé vyjedu…

    Díky

      
    0 0
    • jIrI___  

      Obnova tématu. Po zkouknutí různých fotek tady v galerii a taky kvůli dlouhým zimním večerům bych si chtěl opravit starou favoritku, která už nějaký ten pátek leží v kůlně nevyužita. Bohužel její stav je horší než jsem čekal a nejhuř jsou na tom komplet kola. Dráty jsou totálně zrezlé a nechávat si dělat nový výplet se asi moc nevyplatí. Chtěl bych se proto zeptat, jestli někdo nemáte doma nějaké zbytečné kola, které byste byli ochotni za málo prodat a které by se daly na tenhle stroj použít. Kazeta je 5-ti rychlostní, nejspíš šroubovací a taky už po smrti. Dá se vůbec v dnešní době ještě někde koupit?

      0 0
      • Smazaný účet  

        je videt, ze uz mas po zkouskach :))

        budes to strikat?

        ja bych to zkusil hodit komplet do komaxitu.

        0 0
        • jIrI___  

          Přesně, konec zkouškového a žádná brigáda :-(. Stříkat to budu, ale doma. V rámci možností obrousit starou barvu, odmastit a pak pár tenkých vrstev obyčejného laku ve spreji. Nechci do toho investovat ani korunu, kromě nutných součástí na výměnu (kola, ztěřelé pláště, kazeta a možná brzdy). Nejdřív ale musím sehnat ty kola, jinak se do ničeho nepouštím :)

          0 0
          • Smazaný účet  

            tak ale to už moc času nemáš, když příští týden začíná semestr ne? :)

            Ale myslím, že náhradní díly třeba na náboje by jsi vklidu měl sehnat. A ty špice bych vzal šmirglem a stříkl taky (teda ale nevím jak moc zrenovovaný to chceš mít)

            0 0
            • jIrI___  

              Přes víkendy mimo zkouškové je taky kupa času :-D. Zrenovované to chci mít tak, ať nemám strach na tom jet do obchodu pro rohlíky, žádné větší šperkování.

              0 0
          • juli  

            Jestli ti jde o kola a 5/6 kolo tak se mi tady nějaký válí. Je to nové, tak ti to za flašku klíďo přenechám, ale na poštu se mi s tím nechce :-(

            0 0
            • jIrI___  

              Chápu, taky by se mi nechtělo. Ale každopádně díky za nabídku.

              0 0
              • juli  

                Já nechtěl zamachrovat, že něco takového mám, ale naznačit, že by sis pro ně mohl přijed.

                0 0
                • jIrI___  

                  Já to taky jako machrování nebral. Kolem Jihlavy ale bohužel cestu mít nebudu a abych tam jel vlakem jen kvůli kolům za pár stokorun, to se mi nevyplatí, je to dost z ruky :)

                  0 0
            • DaSnail  

              pekný Pashley v profile 8o)

              0 0
          • N-Dorfin  

            na strikani se vyser .. navic na nekolik vrstev .. vubec to nevydrzi .. kup si radsi syntetickou barvu a natri to stetkou .. hovorim z vlastni zkusenosti … syntetiky staci jedna vrstva a navic se ti to bude lesknout jako kdyz by to bylo osetrenoakrylovym lakem .. koukni na mojeho favorita v profilu .. to je syntetika

            p.s. sroubovaci 5ti a vicekolco koupis za 100 az 150 kc ..

            0 0
      • blisterexist  

        kazetu doma mám

        0 0
      • Šusa1  

        mám v garáži taky starýho favorita. Chtěl jsem si z něho udělat zimáka, ale nevím jestli nebude levnější koupit něco v bazaru. Vypadá dost hrozně. Jezdil jsem na něm naposled v 15.

        0 0
    • Šusa1  

      Hele, tak vidím, že toto téma bude spíš Jiříka než tvoje:-)))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.