• Mjr.BlasterX

Zdravím bikery, potřeboval bych poradit, mám brzdy Avid Elixir 3 2011, mám problém s přední brzdou. Koupil jsem redukci na 180mm a mezi redukcí a třmenem brzdy je velká mezera, tak jsem to vymezil jeste další redukcí a podložkama. Přikládám foto, je to celé jakési na pytel, potřeboval bych poradit nějakou redukci aby to sedělo a neměl jsem tam zbytečně dvě redukce a jeste podložky. Třmen je stejně moc venku, takže to nebrzdí tak jak má na celou plochu kotouče. Díky za rady jak to vyřešit. Letos už asi nevyjedu, ale i tak mě to štve, protože jsem nikdy neřešil tento problém, vždy vše sedlo jak mělo.

0 0
    • Vilém  

Proc jsi to rekukoval pomoci dvou redukci? Kup si redukci IS/PM 180mm a je to. Ty podlozky nahore mas schvalne takto blbe naskladane?

0 0
      • Vilém  

Jinak ten A2Z adapter neni nahodou pro 185mm dopredu? Zda se mi ze ano, ale ten pocita s pouzitim pulkulatych podlozek.

Hacek je v tom, ze Avid trmen pocita taky jeste s pulkulatejma podlozkama, takze bys jich tam musel mit peknej komin.

Doporucuju koupit original adapter Avid.

0 0
        • Mjr.BlasterX  

Ano ty tam byly a bylo to málo, takže by kotouč seděl už na těle třmenu, takže by se ani netočil. No je možnost to ještě vrátit tu redukci, jakou mám teda v obchodě požadovat? Nejlepší by byla taková abych přímo třmen namontoval na redukci, bez toho abych tam musel dávat podložky.

0 0
          • MaPa  

Požaduj tohle

0 0
          • Vilém  

Jo a ty podlozky tam stejne budes muset mit i s original Avid adapterem, trmen s nima pocita.

0 0
      • Mjr.BlasterX  

No protože ta první redukce je na 180mm, ale jak jsem psal mezi třmenem a redukcí je taková mezera, že to nejde ani vymezit podložkama, proto jsem tam fouknul tu další redukci, a ty podložky nahoře tam jsou jen tak ať brzdy neplandá.

0 0
        • Vilém  

Zeeditoval jsem dodatecne prispevem, proc to tak nesedelo jsem ti popsal.

0 0
    • roud  

:oD

0 0
    • Vencik  

Pěkně jsi to zprasil. Kup spravnou redukci a je to.

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce