• jolly007

zdravím, jaký je rozdíl mezi Rebou 2012 a 2013? myslím tím pro jezdce. to co je napsáno v popisech jsem si přečet, ale jelikož tuto vidli nemám a chci ji, tak bych potřeboval zhodnotit. díky

0 0
    • Doyle  

Pořídil jsem si k novému kolu model 2013. Projel jsem je zatím párkrát, ale zjišťuju, že SoloAir je pro mě přínos, nemusím alespoň laborovat s negativkou a pozitivkou. Jistě tady ale tento můj osobní názor bude mít spoustu odpůrců…

0 0
      • hony007  

A tuhost?

0 0
        • Doyle  

S mojí váhou 68kg drží perfektně, stejně jak můj bývalý SID.

0 0
      • jIrI___  

Má ta Reba ze začátku zdvihu pár mm vůli, jako tomu bylo u dřívějších SoloAir vidlic?

0 0
        • Doyle  

Žádnou vůli jsem zatím nepozoroval, ale zkusím se při další vyjížďce na to zaměřit.

0 0
        • BLACK1E  

Vůle ve zdvihu tam opravdu je, ale to by mě ještě tak nevydilo. Spíš mě štve, že má dost malou tuhost a dost se propadá do předu a dozadu (je to doprovázeno takovým cvaknutím) rád bych věděl jestli je tohle normální nebo ne. Je to 29er 2013, nemá najeto prakticky nic..

0 0
          • šlapatko  

No jo, to jsou ty vykuchané Reby.Do roku 2011 byla reba ok.Nyní bych jí nevzal.U 29ky jde poznat malá tuhost.Na 29ku ideálně vidlici s pevnou osou a tapered krk.

0 0
            • BLACK1E  

Celkově mě stve špatný provedení, celý to působí děsně lacině :/

0 0
              • blisterexist  

mě se hlavně na 2013 nelídí že délka vysunutých šavlí=zdvih, je tam rezerva jen 1mm, sice přechod šavle-korunka je podebraný, ake když se to zanese blatem tak to pak pujde dovnitř a zničí to taky gufero

0 0
    • jolly007  

a může ten rozdíl někdo vysvětlit laikovy přes odpružené vidle?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.