• pepanudla

Zdravím, potřeboval bych odezvu na tohodle Pellse

Kdyby se našel někdo kdo to jezdí, tak prosím napište jak ste spokojení.

Hledám HT max do 25. (ideálně 20 tis.)

Pokud by se Vám na tomhle kole něco nelíbilo, tak zkuste navrhnout jiný bike.

Jinak trvám na kotoučových brzdách, vzduchové vidlici (100 mm bohatě stačí) a nižší váhou člověk taky nic nezkazí.

Jinak rozhodně nemám závodní ambice, ale jezdím několikrát do týdne spíše pro radost

0 0
    • common rider  

Záleží na tom, za kolik se ti ho podaří sehnat. Mám model 2010, je to moje první MTB, takže nemám srovnání, ale je osazený vcelku slušnými komponenty a po roce ježdění můžu říct, že jsem s kolem bez nějakých výhrad spokojen. I když teda zrovna dneska jsem objevil prasklou misku přední náby, to mají ale na svědomí pánové ze Shimana. Měl jsem finanční limit 15000, tak jsem ho vzal na véčkách se vzduchovým Raidonem, s kotoučovýma brzdama tehdy vyšel na 17k, což je tak maximum, které bych za něj byl ochotný dát. S rozpočtem 20k už bych se asi díval jinde.

0 0
      • pepanudla  

Ten model 2010 mají v Brně na prodejně za 18 tis.

Ten letošní pod 22 tis. k sehnání nebude …

0 0
    • pepanudla  

A co tenhle mongoose comp?

Ten vypadá taky slušne osazen

Lepší jak Pells?

0 0
      • Azmir  

spíše ten moongose než ten pells, ale vážně bych se zkusil podívat ještě jinde, jinak na obrázku je úplně jiný pells, než který odpovídá popisu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.