• FChovanec

Neví někdo jestli dělá SCOTT carbonové rámy na rychloupínák nebo už jen na pevnou osu(popřípadě jaké)? Myslím 29 er. Díky

0 0
      • FChovanec  

A ještě prosím o radu, jak poznám, že je tam rychloupínák nebo pevná osa? Díky

0 0
        • nitraq  

Řekl bych, že dle obrázku. Možná se pletu, ale 29er carbon bez pevný osy jsem tam nenašel.

0 0
        • Tina  

Filipe, koľko máš rokov? Pokiaľ to nie je z obrázku jasné klikni si na rám a pozri špecifikáciu (SPECS). Keď sa tak na to zbežne pozerám, tak iba Alu HT rámy majú štandardny rychloupinák na 135mm nábu. Carbon a fullsusp majú 142×12mm, t.j. pevnú osu.

0 0
          • scalar  

Musíš být trochu tolerantní, třeba je o generaci mladší :-)

0 0
            • Tina  

Ja som si vždy myslela, že všetci o 1 – 2 – 3 generácie mladší sú na internete oveľa zbehlejší ako ja. Ale asi to tak vždy nie je :)

0 0
    • FChovanec  

Nebo spíš takhle, mám rám na reklamaci, tak spíš se pídím po tom, co bych mohl dostat, neví někdo jestli dávají jenom to co mají na výběr v sekci rámy nebo to může být jakýkoliv rám v sekci kola (jako už poskládaná)?

0 0
      • kesu  

já před časem dostal přesně jaký jsem měl byť se jednalo o designově minulej model..

0 0
        • FChovanec  

Já mám právě rám Scott Scale 29 Pro což je z rok 2011 a teďka se nemůžu orientovat, jaký rám to je teďka. Hledal jsem podle ceny celého kola a našlo mi to 2 kola, ale v sekci rámů je nemají, tak nevím podle čeho to oni berou.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.