Rám Amulet Superlite Exo Carbon

5 nepřečtených
  • Vhalasta

    Tak mně prdl rám (Pells Razzer). Jak se dívám po nabídkách, tak vypadá docela zajimavě tehleten Amulet Máte s ním někdo zkušenosti? Je tam nějaká zrada?

    0 0
    • Ottak  

      Jeden známý prodává Amulety snad 20 let a říkal mi, že za tu dobu neměli jedinou reklamaci na jejich rámy (ale kolik prodali karbonových, nevím).

      Nebál bych se ho, navíc je mimořádně hezkej ;-).

      0 0
    • jachymk  

      Vypadá to zajímavě, váha bude podle mě trochu zkreslená, jako u všeho :-), jestli ti prdnul rám nevím jestli bych šel do starého karbonu. Aby se ti to nestalo znova! Jako spokojený majitel výprodejového rámu RB CR1300 ti doporučím novější model CRR taky už tu byl jeden zničený, ale máš tam myslím pět let záruku. Další + je volba barvy a třeba vedení lanek…Pak taky podpoříš Českou firmu a budeš mít něco jiného než ostatní…

      0 0
      • Vhalasta  

        Chceš říct, že jsem tlustý?!

        Ale vážně, neodpovídají mi, jestli to vůbec má navářky na kotouče atp. Zkusím tam zavolat ale díky za tip, taky zajimavé.

        Jo, prdlo to pod svárem u přehazky takže spíše nedůsledná techologie, ne že jsem tlustý. Pravda, železo v lese nešetřím ale 85 kilo by to snad mělo vydržet.

        0 0
        • LáďaH  

          85kg je v poho… Rámy bývají konstruované většinou na váhu okolo 110 kg. RB má navářky na kotouče a na přání není problém dodat i čepy na v-brzdy. Za mě taky RB. :-)

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.