• Misiak

    tak uz uz som bol rozhodnuty kupit rafy DT EX5.1d ale image nakoniec zvitazil a rozhodol som sa kupit biele syncrosy :) problem ale je ze sa neviem rozhodnut ktore konkretne-mam 2 kandidatov- AM DS28 alebo FLR DS23 (rozdiel je vo vyske aj sirke, navyse DS23 ma o 100g menej). chcem to na vysokozdvihovy full typu „do it all“, povedzme ze jazdit na tom budem drsnejsie xc (kludne hore-o nieco menej kludne dole :) ), obcas nejaky maly dropik, nepodareny dopad alebo vyskok na obrubnik a pod… naboje budu dt 340, gumy chcem maximalne 2.35, viac by bol uz problem vzhladom na to ze chcem sa dostat na kopec a musim sa presuvat casto po asfalte. vazim 80 kilo aj v vakom.

    www.syncros.com/rims.htm

    poradte pls.

    Anketa: ktory?

    iny
    0x
    0%
    0 0
    • Misiak  

      to mi tu fakt nikto nie je schopny poradit ci bude sirka 23mm dostatocna na to co chcem jazdit, alebo ci radsej tazsi raf so sirkou 28mm?

      0 0
      • madcat  

        23 je na málo, když někde blbě doskočíš při těch příležitostných skocích, tak máš gumu dole ani nemrkneš… určitě těch 28

        0 0
      • madcat  

        a já osobně bych klidně uvažoval i o těch jejich FR DPS32 – dyť je to jenom 140 g na každým kole navíc (oproti těm AM DS28) :-))

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.