Ráfky REMERX 622x19 jaký plášť?

6 nepřečtených
  • zb1nda

    Ahoj všem,

    potřebuji poradit. Mám v současnosti ráfky Remerx 622×19 a mám na nich úzkou galusku, bohužel se teď dostávám na kole i do hrubšího terénu a tam ta galuska moc nevydrží. Potřebuji doporučit nějaké pláště, které mohu použít na tento ráfek. Něco pevnějšího a pokud možno více teréního. Díky za rady.

    0 0
    • Vilém  

      Co to mas za kolo, ze na nem mas galusky a zaroven se vydavas do terenu?

      Jsou to opravdu galusky, nebo uzke silnicni plaste?

      Pro zacatek, nez ti nekdo poradi, by fakt bylo dobre vedet, co je to za kolo, jake ma brzdy, sirku vidlice a zadni stavby atd…

      0 0
    • Patar  

      Vážený , zřejmě vůbec nevíte , co je to galuska!!!!

      Na plášťové fáfky 622×19 , které máte zřejmě na nějakém crossovém/ trekkingovém kole lze montovat pláště od 30 do 47mm. Záleží na tom , jaká je průchodnost těchto pláštů po nahuštění rámem, vidlicí, případně pod blatníky, je-li kolo jimi osazeno. Doporučuji Vám pláště v šířkách 42 až 44mm. Nevím , jaké máte finanční možnosti , ale na levnější turistiku v terénu jsou na trhu např. pláště CST 040 v šířce 44mm , případně SCHWALBE SMART COMP v šířce 42 mm a mnoho dalších možností . Vidím , že Vaše příslušnost k Dubňanům Vás možná zavede ke Kundratům , kteří Vám určitě pomohou.

      0 0
      • zb1nda  

        Kundratovi na kole pracovali když se předělávalo. Bohužel nyní jsem v Plzni a nedostanu se k nim. A máte pravdu v cyklistice se příliš nevyznám, proto píšu sem a prosím o radu.

        0 0
        • Patar  

          Do rámu Favorit zřejmě nedostaneš širší pneu , jak 37mm. Zvol v tomto rozměru SCHWALBE SMART COMP. Osazujeme jimi některá nová crossová kola.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.