• michalrysina

    Chtěl bych si koupit nový pláště asi Rocket Rony nebo Racing Ralph.

    A jde mi o šířku jestli vzít 2,1 nebo 2,25. Někde jsme četl že Schewalbe ty pláště má uzké. Tak by mě zajímalo jestli ty 2,25 nejsou nějaké balony obrovské. Ale ted mám 2,1 a chtěl jsem Conti RK 2,2 ale na koloshopu jsem musel zrušit objednávku tak jsem se nakonec rozhodl pro Schwalbe. Díky za rady

    0 0
    • Azmir  

      Conti 2.2 ± odpovídá schwalbe 2,25, záleží co jezíš, jestli si chrt, tak bych klidně vzal 2.1, nebo jestli máš radší lepší grip a na rychlosti ti až tak moc nesejde, i když rozdíl nebude nic extra tak bych vzal 2.25 nebo to můžeš udělat tak že dopředu 2.25 a dozadu 2.1.

      0 0
    • Lister  

      Kup si 2,25 dopředu Rona dozadu Ralfa a ono to pak i pojede.

      0 0
    • nox159  

      pokud nezavodis nema smysl davat uzke plaste…

      0 0
      • michalrysina  

        Nebo co poradíte za pláště? Já už jsem z toho magor, furt nevím co vybrat. Contiky už moc nikde nemaj, nevim proč

        0 0
        • nox159  

          si tu 2 roky tak snad vis ze se to tady resi furt… :)

          0 0
          • michalrysina  

            To právě vím, ale prostě jeden říká Schwalbe, pro druhý je nepřekonatelný Continental. Když jsem se rozhodl co RK tak už není moc z čeho vybírat

            0 0
            • nox159  

              tak co si jezdil do tedka + chybel ti grip?

              0 0
              • michalrysina  

                Ted jsem měl nový kolo, takže jsem tam měl Meridácký pláště, kde jsem si řekl, že je sjedu a během té doby si rozmyslím co koupím a doted jsem to nevymyslel. Předtím jsem měl Maxxis Crossmark a těmi jsem byl spokojen. Ale v terénu už tolik ne

                0 0
                • nox159  

                  tak RR i RoR bude jiste drzet lip nez crossmark ale sjedou se rychleji…

                  vsak plaste mas tak na pul sezony a nestoji moc tak neni co resit a muzes zkouset ne ;-)

                  0 0
        • Azmir  

          Mám conti x-kingy a nemůžu si stěžovat, do tvého výběru by se mohli hodit již padlé racing ralph a rocket ron, případně dopředu nobby nick, ostatní značky moc neznám a nejezdím takže neporadím, záleží co jezdíš a od toho by se to mělo odvíjet.

          0 0
          • michalrysina  

            Koukal jsem na ty Racing Ralphy a Rocket Rony a přijde mi, že to jsou celkem drapáky ale to se asi zdá..

            0 0
            • Chiron  

              To se fakt jenom zdá. RaR je plášť do suchého terénu, takže úplný slick to být nemůže, ale v blátě už taky ztrácí. Tam už je třeba vhodnější ten RoR, ale zase se prý o dost rychlej sjede jak RaR a už ten s výdrží není žádný zázrak.

              Od Conti sem jezdil RK, starý MK a naposledy XK. Pokud bych teď šel znova do Conti, což se ale určitě nestane, volil bych dopředu na zkoušku nový MK a dozadu univerzál XK. Jede dobře, v terénu taky spokojenost, ale ty boky se mi už vůbec nelíbí. Zadní už je po smrti, je fakt, že si odkroutil cca 3000km a pak sem rozrthnul bok. Na předu mám skoro nový, ale prorazil sem do něj díru, tak čekám co to udělá.

              Když sem nad tím tak přemýšlel, tak já za posledních pár let nejezdil dva stejné pláště po sobě. teď mám Maxxis Ikon a zatím spokojenost, jen si nejsem jistý výdrží. A stejně, až bude po něm, asi zkusím něco od Schwalbe… Ale je fakt, že mě plášť zatím vždycky vydržel tak tu sezónu nebo větší část. Ale vozit něco, co se po 1000km ožvejká, to zas už ne. To už by ta spotřeba plášťů šla docela nahoru a kupovat tak 3–4 pláště za rok, na to bych se mohl, při těch cenách.

              0 0
        • skorpion  

          Kupil som Schwalbe Fat Albert Front / Rear (2,25), ale este som ich nestihol nasadit. Doteraz som jazdil na plastoch za 2–3 stovky, tak som zvedavy ci v tom bude nejaky rozdiel.

          0 0
    • Hynas  

      Můžu nabídnout alternativu…Wol­verine dopředu a oNanoraptora dozadu (obojí WTB).

      0 0
    • PaveL159  

      Já jsem si koupil Maxxis Ignitor 2.1 kevlar a jsem s nimi naprosto spokojený drží jak na mokru tak i v suchu

      0 0
    • Phaeton  

      Před chvílí jsem řešil podobné,jezdil jsem Smart Sam 2.1 a

      nevěděl co další obout nakonec jsem z RoR/RaR narychlo rozhodl a koupil NN/RaR 2.25 ,že by byly o moc širší se říct nedá ,ale naopak k pohodlí to přispělo o hodně s rychlostí mám smýšlené pocity asi to moc nepoznám ,ale že jsou širší tak ta kombinace jede minimálně stejně ne li lépe než SS 2.1 ,ale co mě zklamalo tak trochu RaR v terénu a v blatě (chápu že není vhodný do blata) v tom byl SS lepší až sjedu RaR tak koupím a zkusím NN/NN pokud to nepojede nějak hrozně což si nemyslím tak to do terénu bude super (až na ty asfaltové přejezdy :( ). Jen dodám v EVO verzi .

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.