• RedAce

    Potřeboval bych poradit, dostal jsem supr nápad na vánoční dárek. Chtěl bych tátovi udělat radost a koupit mu nějaký pořádný brýle. Nejvíc mě zaujala firma Oakley (jak technologií, tak designem). Jsem ale na vážkách, jetsli M Frame x Radar x Monster Dog. Osobně jsem pro Radary. Ale hlavní část otázky je jaký skla? Byl bych pro ty ztmavovací, máte někdo zkušenost? Doplním že je bude využívat hlavně za volantem při přesunech do práce. Bude moc vděčný za jakkoukoli připomínku, Vánoce jsou za rohem.

    Anketa: Jaký model?

    6x
    55%
    2x
    18%
    3x
    27%
    0x
    0%
    0 0
    • Hnoj  

      Jsem pro Radar a to díky osobní zkušenosti, skvěle padnou, pod skla nefouká a ta voděodpudivá úprava skel funguje perfektně, i když to během řízení asi nevyužiješ :-)

      Sklo používám Black Iridum a i když se zvenku zdá hodně tmavé propouští poměrně dost světla, takže není problém ho použít i když je lehce pod mrakem.

      Jedinou výhradu mám k nákupu těchto brýlý v Evropě, kterou považuji za naprosté šílenství, když z USA se daji sehnat za cca 150 USD včetně poštovného.

      0 0
      • RedAce  

        Nějaký čeští dodavatelé mě svejma cenama fakt udivujou, nejsme debilové, aby jsme jim dávali dvojnásobek nákupky. Ještě, že mám kousek od baráku nadnárodní koncern s kterým se dá rozumně domluvit :))

        150USD? Kde?… bych si taky jedny vzal… Koukal jsem na netu a tam je Americká cena 170+ pošta? (poslal by mi to kámoš v NY).

        0 0
    • Daf  

      Zjisti si jeste, jestli to ztmavovani funguje i v aute.

      0 0
    • scret  

      no,pokud chces vic civilni brejle,tak urcite Monster dogy… zase na kolo nejsou zas az tak dobry… nemaj gumicky ani na noc ani na nozickach,ale vypadaj luxusne…

      Radary jsou proste asi ted zrovna top…

      M-Frame – stara dobra klasika,designove me ale moc neberou…

      a ted k tomu hlavnimu:) skla Transitions maj prej i vic odstinu…napr. na modelu ze kteryho ted totalne nemuzu (Racing Jacket Trans. white) jsou skla takovy dohneda… na tusim Flack jacketech zase takovy takovy do tmave modra…aspon mi to tak prislo:)

      s iridium sklama nemam zkusenosti…

      mrkni do fotek,daval jsem tam cca pred 2 mesicema fotku svoji sbirky:)

      0 0
    • scret  

      jinak zneuziju tenhle thread,nemam platbu paypal,kdyby nekdo bral neco z ebaye a chtel mi vzit navic jeste jedny Ocka,byl bych hepy… (samozrejme bych dal nejakou zalohu)

      0 0
    • chico*  

      Pridam se…Pouzivam znacku Briko, a to uz dlouho. Sice nemaji moc velkou skalu tvaru obroucek, ale skla maji paradni. Ja nosim obroucky Lucifer a nekolik druho skel. Nejlip se mi ridi se skly GRX Spectrum a komukoiv jsem je pujcil, rikal, ze jsou nejlepsi co kdy mel. Perfektne zvysujou kontrast, za mlhy a v protisvetle parada, v horni casti jsou jeste mirne ztmaveny. Taky v nich beham. Na kolo pak beru spis jeste svetlejsi a s dirama pod hornim okrajem proti zapocovani.

      0 0
    • ddd - andy  

      Mam ted Splicey a vozil jsem dvoje XX a PRO M Framey.

      Do auta bych urcite volil bryle bez spodnich obroucek, protoze ti nezvetsuji tu hloupou cast mrtvyho uhlu (dtto pri zavodech – nastupy do spurtu atd.) Obvzlast Monster Dogu bych se vyvaroval – vylozene shampoo bryle. Fotochromaticky skla jsou super, fungujou, ale je to palka – obvzlast od Oakley.

      0 0
      • scret  

        shampoo bryle? no mel jsem je i parkrat na biku a krome toho ze maj delsi nozicky a blbe jdou pod helmu ,jsem si nevsim ze by nejak omezovaly vyhled…

        0 0
    • Gorgov  

      tak to budeš stíhat tězko:) Vzal bych radary

      0 0
    • jarda  

      Mám zrovna MonsterDog i Radar, ale do auta používám výhradně MonsterDog, vypadají civilněji a hodí se ke každému oblečení. Radar je hodně sportovní a pasuje spíš ke dresu na kolo než na civilní nošení. Navíc, dle tvého věku, otec bude mít určitě přes 40, takže bych mu dopřál něco usedlejšího :-) Jinak, myslím, že je mají skladem na www.streetstore.cz/muzi/bryle/.. Radar je teď hodně populární – Oakley zjevně dobře zvládá marketing, přesto všechno si myslím, že M-Frame byly na kolo i běh lepší.

      0 0
    • RedAce  

      Dnes jsem mu koupil M Framy…a Radary si koupim pro sebe :-) (ale z Ameriky, tady v krámě za ně chce bůra :-().

      0 0
    • petebike  

      rad bych si sehnal jeste jedny skla – nejaky svetle a nebo i bile, na Radary, nevite nejaky dobry kup, nebo je ten ebay porad nejlip…

      0 0
      • Manas  

        Posli mi na odkaz. Sice si celej den na ICQ ale nevidim te. Kamos jede pozitri do US a vraci se 5teho. Poslu to kdyztak k nemu domu a on je priveze. Napis mi.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.