• JirkA

    Zdravim, chci si koupit pulsmetr Sigma PC 15. Chtel bych jej ale pouzivat i ted v zime, pod oblecenim (funkcni triko + triko + zimni bunda). Cetl jsem ale nejake stiznosti na slaby prenos signalu. Mate s tim nejake zkusenosti? Ted v zime nebudu jezdit na kole, tudiz se mi jedna o prenos, kdy jsou hodinky na ruce (chuze, beh). Diky za odpovedi. JirkA

    0 0
    • zskal  

      Já jsem s tímto pulsmetrem jezdil na kole i v zimě a přenos signálu fungoval i přes čtyři vrstvy. Ale pokud jsem z kola sesedl a postavil se vedle kola tak už pípal jak vzteklý. Tohle ale dělal i když jsem byl v létě jen v tilku, takže on nemá problém s vrstvami oblečení jako spíš s úhlem dopadu signálu. Podotýkám že jsem jej vozil na řidítkách. Pokud jsem jej měl občas na ruce tak jsem výpadky nezaznamenal žádné.

      0 0
    • jadamek  

      Ahoj, tuhle Sigmu používám v zimě na běžkách a při turistice a signál v pohodě, takže z mého pohledu můžu doporučit.

      0 0
    • JirkA  

      Diky chlapi, tohle presne jsem chtel slyset! :-) Jdu do nej.

      0 0
    • stix  

      ja ho mam zatim doma v krabici, teprve v patek otestuju poprve :)

      0 0
    • marapara  

      Když jsem měl PC15, tak jsem s tím neměl nikdy problém.

      0 0
    • Frankie  

      Co se tyka vrstev obleceni, tak taky nikdy nebyl problem…

       

      Ale mam dojem, ze pri behu obcas vynechaval, jak hejbes rukama, tak se dostaval mimo signal… mohlo to byt baterkou, nejsem si jisty. Myslim, ze jsem to zjistil, kdyz jsem si srovnal cas treninku na hodinkach, ktery byl kratsi, nez cely cas behu… F

      0 0
      • Petr_67  

        Já se v současnosti zajímám o pulsmetr, proto vytahuji toto vlákno. Mám Sigmu PC 14 a je podle mého názoru velmi špatný. Neustále vypadává signál, na ruce funguje jen při určitém úhlu, pod dráty vysokého napětí nefunguje, baterku jsem nedávno měnil v hodinkách, dnes i v hrudním pásu a stojí to za prd. evíte někdo, jaké napětí by měla mít ta 3V baterka? Nějak se mi to nezdá.

        Dnes jsem se díval na nabídku firmy Polar a zhrozil jsem se z těch cen, tedy konkrétně modelu F7, který je jediný použitelný z levnějších Polarů, protože ty levnější nemají vyměnitelnou baterku v pásu!!! To mi příjde nepochopitelné, vždyť baterka v pásu se vybije za 1 sezonu (vlastní zkušenost). A ten pás stojí 700! Tohle fakt nechápu :-(

        Jinak bych si koupil nejlevnější Polar za 13 stovek a měl pokoj od nespolehlivé Sigmy, ale ten pás mě odrazuje. Skutečně jsou tepáky Polar tak dobré, aby stály za investici 2800? (F7)

        0 0
        • hada11  

          No šel bych do Sigmy 15 druhé generace za 1000,–Kč je to ta nejlepší volba, bych řekl…

          Osobně mám Sigmu Pc15 první gen. a jsem s ní spokojen, viz odkazy a recenze výše od kolegů.

          0 0
          • stix  

            jo presne tak, mam sigmu pc15 z kupkolo.cz za 990. vozim ji na riditkach, signal v pohode, vsechno funguje, zadny problem :)

            0 0
          • mr.antik  

            stejná zkušenost, jediný co tady někdo vytýkal je pásek (ale asi ho moc utahoval). a problémy s rušením pod elektrickým vedením atd.

            Provedení i nejlevnějších polarů je parádní i trvanlivé, pro nás, co to oblíknou jen parkrát stačí ta Sigma.

            0 0
    • Smazaný účet  

      mam a nemuzu si stezovat ani v zime pri behani, kole pod az 5 vrstvama. dulezity je dobre navlhcit pas, aby byl dobrej prenos mezi telem a pasem. signal je uz dostatecnej. dulezity je taky, aby byla dobra baterka. 

      ale je to slusnej stroj. za opravdu malo penez dost dobre muziky

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.