• maraspark

    Dobry den velice mě zajímá a zaujal sport mtb enduro. Letošní rok jsem bohužel s pracovních důvodu nestihl ,ale příští rok bych se rad zúčastnil a chtěl bych se vás zeptat na par otázek ohledně kola. Jezdi se na různých místech bike parcích jestli je možno si tam zapůjčit kolo. Zajímá mě jestli tam jezdi různí vystavovatele kol které vám půjčí kolo na  testaci .Jestli půjčuji kolo jen  na sobotní trénink nebo i na nedělní závod. Nebo nepůjčují vůbec ,nebo se da půjčit kolo od dane půjčovny, kde probíhá závod. Mam kolo full xc a resim jestli je moznost půjčeni což by bylo pro mě lepší a nebo pořízení dalšího kola? Dekuji za odpověď a přeji hezky den.

    0 0
    • raskin  

      A napadlo tě zavolat těm, co tam vystavují a domluvit se přímo s nimi?

      0 0
    • blaza84  

      Jestli to dobře chápu, tak se chceš zůčastnit seriálu enduro závodů. Tak možností zapůjčení/testování kola je hodně, a pokud vím, tak i na zmíněných akcích. Ale na závodění + trénink by to asi chtělo vlastní kolo, ne? ;) Pokud řešíš finance, tak pápá XC :)

      0 0
      • maraspark  

        Zdravím ano mas pravdu lepší by bylo vlastní kolo už z uvedených důvodu . cizím vypůjčeném kole jede člověk opatrněji a hraje tam spoustu dalších důvodů. Peníze na kolo není problém ,ale bojím se ze si kolo pořídím a pak se něco zase posere v prací a nebudu mít čas jako letos a to je i můj sen jed rychlebské enduro naštěstí pro mě ,ale veliká škoda pro ostatní bikery což mě mrzí to letos neuspořádali. Jestli tomu rozumím kola se dají půjčit tak uvidíme přes zimu je o čem přemýšlet.

        0 0
        • Mereck  

          Jestli máš peníze, jak píšeš, udělej si radost a kup bajk. Na kolo peněz rozhodně škoda není a bav se. Jestli se pak něco vy…, tak se to vy… Co naděláš? Ale proč se kvůli tomu už teď připravovat o zábavu? Ať to lítá!!!

          0 0
          • maraspark  

            Mas pravdu ,trochu jde i svědomí mít dvě kola cca v ceně kolem 60tis. jestli to není přehnané.

            0 0
            • Breakpain  

              Pokud nemáš rád univerzální věci a na těch kolech jezdíš, zjistíš, že 2 jsou minimum a většina tady se zastaví na mnohem větším čísle …

              Rozprodal jsem trošku park, abych jich neměl tolik, ale jak to snížit pod 3kusy … nato jsem nepřišel ;). A pokud bych se nechtěl tolik „omezovat“, tak by to byly 4 kola.

              0 0
    • scota  

      Na jeden víkend ti půjčí kolo např. RB.

      0 0
      • maraspark  

        Jojo mel jsem půjčené a parádní pojezděni je v mem seznamu kol kdybych uvazoval o vlastním.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.