• Marek8

    Mam momentalne krosove kolo s 29 MTB plastami, a chcel by som buducu sezonu upgradovat na FULL 29". Dovod je ze som dost zacal jazdievat v lese, a uz tam dost citim hranice toho krossa.

    Nie som nejaky pretekar, skor mi ide o komfort a aby som na tom vedel stravit cely den v lese bez toho, aby ma boleli chrbat a nohy z tlmenia nohami dole kopcom.

    Cize podla tohto usudzujem, ze sa mi skor hodi vyssi zdvih. Zas ale chcem, aby sa na tom dalo jazdit aj do kopca. Jazdim iba prvu sezonu tak kondicne na tom aj tak nie som nejak bohvieako :) tak sa trochu tych vyssich zdvihov a vyssich vah bojim, ci to bude velky rozdiel do kopca oproti mojmu krosu?

    Najviac sa mi pozdava CUBE:

    1. Stereo 140 pro 29

    http://www.cube.eu/…-hpc-pro-29/

    2. Stereo 120 pro 29

    http://www.cube.eu/…-hpc-pro-29/

    Mam tu v meste aj predajcu CUBE tak snad by s vyskusanim nebol problem. Samozrejme planujem si bike otestovat, chcem ale vediet na ktore sa zamerat, ktore by mi teoreticky malo lepsie vyhovovat z tych dvoch.

    Ak dobre vidim, tak rozdiel v geometrii tam nie je ziadny, cize jediny rozdiel bude vo zdvihu a vo vahe? Z toho mi potom vychadza skor 140, je tam vidlica Fox 34, vraj oproti 32 je dost pevnejsia.

    Rozmyslam este nad dalsimi (Giant Trance 29er, Spec Stumpjumper FSR), tie CUBE sa mi ale pacia viac, takze ak mi sadnu geometriou, tak pojdem do jedneho z nich, len neviem do ktoreho…

    Inak ten moj kros ma okolo 13.5kg. Ten stereo 140 ma oficialnu vahu 13.85kg, neviem kolko by mohla byt realna vaha s pedalmi vo velkosti 20"?

    0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce