První nákup na chainreactioncycles a zmatek s placením

6 nepřečtených
  • Capitaine_x1

    Nakoupil jsem na zahraničním eshopu, protože v českých jsem nebyl schopen najít co jsem potřeboval. Jelikož z českých obchodů platim pouze na dobírku, tohle jsem musel platit ze svého účtu a protože nemám zkušenosti žádné s internetbankingem rád bych věděl kdy se o té platbě dozvím. Že to je nejlepší přes paypall jsem se dočetl až pozdějc objednávku jsem platil přímo kartou, o které ani nevím jestli je embosovaná nebo ne, je to karta maestro od fio banky. No a na mém účtu nevidím že by nějaké peníze chyběly. Moje objendávka byla dnes označena jako dispatched, což by mohlo znamenat odeslána, ale ve slovníku jsem našel že by to mohlo znamenat spíš vyřízena nebo něco ve smyslu že to stornovali. Zajímalo by mě jestli teda mi něco příde nebo ne a kdy se projeví že mi z účtu ubudou peníze. Zatím konto hlásí stejnou sumu jako před objednávkou. Taky jsem podcenil že tyto transakce jako korunama platit ve velké británii to znamená převést na libry jsou u fio banky za peníze. [IMG]http://i41­.tinypic.com/2iw7vop­.jpg[/IMG] no a co teda znamená to dispatched jestli už to poslaly na letadlo nebo jestli nemusím zásilku čekat. předem díky. (jsem totiž nedočkavý)

    0 0
    • Capitaine_x1  

      tady to snad bude lepší k přečtení.

      0 0
      • Capitaine_x1  

        jo a ještě je divné že tam neni žádné info o mojí kartě kterou jsem to platil.

        0 0
        • Jenda  

          no tak to se tak nejak predpoklada ze to info tam nebude, navic vetsinou to maj obchodnici tak ze to jde pres nejakej zabezpecenej portal kterej to pro ne zprostredkuje takze obchodnik jako takovej se udaje o karte vlastne ani nedozvi

          0 0
    • Jenda  

      overeni karty jestli s ni lze platit pokud se nepletu probiha defakto online – tedy pokud bys s ni nemohl platit tak ti to system napise.

      Dispatched znamena ze to maj vyrizeny, nevim jestli uz to ma postak nebo to jen ceka. Tradicne to posilaji druhej az treti den po objednavce, do Cech to jde podle druhu zvoleny dopravy cca tyden.

      Prevod libry/koruny neres, myslim ze v pripade platby kartou snad zadna banka nejakej poplatek neuctuje.

      No a zarid si paypal – pro CRC je to jedno tam se jim da verit ale az zacnes objednavat i veci z ciny a pod protoze zjistis ze v cechach je to kolikrat fakt oser tak tam uz cislo karty nesveruj :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.