• op

    Mam dotaz ohledne skladaci kolobezky pro dite. Probiram se tady nabidkami na netu, chtelo by to videt nazivo, jen na internetu to neni ono. (Kde ale najit (v Praze) obchod, kde budou mit sirsi nabidku tehle kolobezek na krame a nebudou to jen supermarketove sunty?) Muzete doporucit neco z vlastni zkusenosti?

    Dcerka ma 3 roky, zatim jezi jen na odrazedle. Bude to mit na pristi sezonu, tedy 4 roky, uz ted na svuj vek je dost vysoka.

    Moje pozadavky jsou:

    • skladaci do auta
    • co nejvetsi kolecka at to zas neni uplne jen na hladky asfalt
    • nozni brzda na zadni kolecko
    • co nejlehci at to dcerka utahne

    Zda se, ze pro male deti hodne lidi kupuje neco takoveho (3 kolecka): Micro Mini . Vypada to celkem pekne a pro dite jiste pohoda se stabilitou, ale neni to skladaci a kolecka mi prijdou moc mala, asi to bude opravdu jen na jezdeni po parkovisti.. To same pro trosku vetsi deti: Micro Maxi T .

    Zatim nejvic z toho co jsem nasel se mi libi Micro White .. 20mm kolecka, skladaci, nosnost i pro dospeleho. Ale vyrobce uvadi vek az od 10ti let.. No nevim, jinde pisou ze riditka se daji nastavit na 72–103 cm. Na tech 72cm by urcite dosahla, ale netusim, jestli by pak i dosahla nohou na brzdu. Mate ji nekdo, muzete to komentovat?

    Ostatni znacky/vyrobci zatim nic moc..

    Uvitam odkazy na kolobezky, ktere se osvedcily. Diky.

    0 0
    • op  

      zkusim to dat jeste jednou nahoru..

      0 0
    • karliner  

      Nepodceňoval bych supermarketové šunty. Dcera drandila na skládací koloběžce z Tesca několik let a v současné době má onen „supermarketový šunt“ za sebou už 13 let v provozu a prohání ho bez sebemenších potíží už 4.dítě v pořadí :-)

      0 0
    • Matyáškova  

      ja taky uvazuju ze synovy na dalsiu sezonu uz len cize na 3 narozeniny kupim [url=http://www­.cyklospeciali­ty.cz/kolobez­ky/kolobezka-mini-micro-kolobrnda-pro-deti-2/] kolobežku [/url] ale odrazadla ho nebavia tak nevim kolo nebo kolobežka čas a fynance ukazu :-)

      0 0
    • pocestny  

      Já bych rozhodne riditka 72cm vysoko 4lete nedal. Mela by je mit spravne nekde nad pasem (ne?). A kolobezky s velkými koly mají většinou prilis vysoko desku. Na to bych taky koukal při vyberu.

      Jsem resil stejnou vec před týdnem a koupil jsem Micro Lite něco, která má kolečka 120 & 100mm a hodně nízko tu desku. Nosnost 100kg, takže když se skrcim tak se taky svezu. Micro je uz od pohledu kvalitou uplne jinde. Výšku riditek z hlavy jz nevím, ale v nejvyssi pozici na kolem 75cm. Odhaduji to do 6 let v pohodě. Pak koupim vetsi model a tuhle zdědí mladší sourozenci.

      Nafukovací kola to nemá. Nenasel jsem proste vhodný model. A když jo, tak ne skladaci. Takže toto je opravdu jen na hladky asfalt.

      0 0
      • pocestny  

        Micro Light růžová

        Dělá se i v modré pro kluky. Řídítka 53–72cm. Dceři 3,5r (výška postavy někde kolem 103 až 105 cm) jsem to nastavil někde kolem 60cm.

        0 0
      • pocestny  

        Btw. koukám na tu Micro white z odkazu a váží skoro 2× tolik, co Micro Light. Kdybych na Micro Light nastavil max výšku (72cm, což je nejnižší poloha u White), tak by se bouchala zubama do uchycení řídítek.

        0 0
    • o.1  

      Tu co mas v odkaze Micro white len v inej farbe dostala teraz dcera 7r cca 120cm a obcas na nej jazdi aj mladsia 5rocna cca 110cm do skolky (asi 3,5km). V najnizsej polohe ma riditka niekde tesne nad pasom aj na brzdu dociahne, v pohode.

      Kupila to manzelka v Lidli niekde pod 30Euro, ta cena v odkaze je nekrestanska:-)

      0 0
    • zzd426  

      ?tři kolečka? syn má 4 roky, ale loni už jezdil na kole bez balanček a teď když příjdem k ségře tak jezdí na koloběžce s nafukovacími koly, protože ta malá (ale se dvěma kolečkama) jelzdí pomalu. dcera má dva roky, na kole sice jezdí s balančkama, ale na skládací koloběžce jezdí už docela slušně. takže pro čtyř leté dítě už určitě koloběžku se dvěma kolečkama, navíc když se naučí ovládat tohle tak pak se snadno naučí ovládat i kolo a naopak (protože přenášení rovnováhy pomocí zatáčení předního kola je na stejném principu). koloběžka se dvěma předníma kolečkama je dle mě nahov…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.