• nostradamus50

    Zdravím

    po pročtení příspěvku tady na foru místo abych měl jasno jaké kolo vybrat jsem ještě víc zmatený :)

    Měřím 190 cm váha 97 kg na kole jezdim hlavně po horách,hřebenech do kopcu,polní cesty.Nejezdím žádné šílené sjezdy a taky nekličkuji mezi stromy v lese.Momentálně mam kolo Stevens M7.

    Ve vyběru mám 29

    http://www.stevensbikes.cz/…onarch-trail

    a nebo 26

    http://www.stevensbikes.cz/151-stoke

    http://www.stevensbikes.cz/153-9-s

    Co jsem četl různé vlákna ohledně 26 nebo 29 je to asi jako když se lidi přou jestli je lepší plazma nebo LCD :) hlavní je si to vyzkoušet co člověku lépe sedne.Boužel kolečko kolem obchodu mě to neřekne jestli 29 nebo 26.

    Tak se chci zeptat vás co máte zkušenost.Na druh ježdění co jsem napsal je lepší 29 nebo 26 hlavě mě zajímá ježděni do kopcu jsem z beskyd a 70% jezdím po horách.

    A pak jestli by jste mě mohlo porovnat ty 2 kola 26 jestli je v nich tak radikální rozdíl rád bych se vlezl do 30 000 což je S9 a ten stoke je trochu víc.

    Jsem rekreační jezdec na kolo se dostanu tak 1 týdne a to si zajedu po kopcích tak 50 km.Proto nechci do kola davat vic než 30 000.

    dík za rady a tipe

    0 0
    • Člověk a jeho svět  

      Ten Stoke se mi líbí – lehčí rám, o hodně lepší vidlice, lepší kola… Rozdíl na váze 0,7 kg bude taky znát. Je to kola laděné více do sportovna, záleží taky na tom, jak ti sedí geometrie. Ostatní komponenty jsou na tom +/- stejně.

      Jinak do kopců jistě oceníš lehčí kolo. S 29 zkušenosti nemám. Na to, co jezdíš, by ti ale mohla sedět…

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce