• Liboreau

    vždy než se vyjíždí, tak je potřeba zkalibrovat výškoměr na požadovanou hodnotu, lze to nějak zkalibrovat už při zapnutí sportesteru do fáze než se zapnou stopky? nebo musím vždy jít do nastavení, tam otevřít Altmeter, vyčkat až mě naskočí stále stejná nastavená hodnota, potvrdit, z menu odejít a až potom spustit sportester do fáze před výjezdem a spuštěním stopek?

    0 0
    • homat  

      pokud jsi v modu měření, tedy zmáčknul jsi poprvý ¨červený tlačítko (ještě nezačal záznam) přepni hodinky tlačítkem vpravo dole tak aby ukazovaly nadmořskou výšku. Pak podrž zmáčknuté tlačítko osvělení vlevo nahoře. Zobrazí se ti uložená výška poslední kalibrace a pokud držíš tlačítko delší dobu než tato hodnota přestane blikat, provede se kalibrace na tuto výšku.

      tohle je použitelný pokud opakovaně vyrážíš z jednoho místa, které máš nastavený v hodinkách.

      0 0
    • Martas  

      Tak já se tady přiživím s mým dotazem,možná hloupým,zkušení nech prominou :-(( Prosím potřeboval bych poradit jak vložit záznam(třeba výškový profil) jako přílohu či obrázek nebo jiný soubor ,tak aby si ho prohlídl i člověk co nevlastní program k polaru.Díky moc

      0 0
      • maxtor  

        Jediná možnost, kterou jsem objevil a kterou taky používám, je udělat z toho screenshot. Kdybys na to neměl žádný, program, napiš sem a dám ti odkaz.

        0 0
        • goood  

          Staci zmacknout Alt+PrintScreen a mas screenshot aktualniho okna ve schrance. Pak ho nakopirujes do nejakyho grafickyho programu (treba malovani :)) a ulozis jako obrazek.

          0 0
          • Martas  

            Nezlob se,ale fakt tomu nerozumím :-((( To víš já jsem generace, kdy jsem viděl počítač poprvé ve třiceti letech !

            0 0
            • Genarito  

              dělám to jako Goood :o) otevři si záznam s křivkou… To okno musí být aktivní, to znamená, že s programem musíš pracovat. Pak stiskneš klávesu Alt a k ní i PrtScr (klávesa nad numlockem vpravo nahoře) Tím dostaneš obrázek do paměti… prostě si ho počítač pamatuje… v nabídce Start / Programy / Příslušenství by měl být program Malování… otevřeš ho a stiskneš Ctrl+V Tím dostaneš obrázek z paměti počítače do programu Malování… no a pak vlezeš do menu Malování a dáš Uložit jako… JPG :o)

              0 0
        • Martas  

          Díky,ale asi nemám žádný program,tak prosím o odkaz

          0 0
      • jecnak  

        Stejne jako maxtor…

        0 0
    • Masi  

      Chtěl bych se zeptat, zda existuje nějaký software pro Polar (S725) i pod linux. Hledal jsem na netu, ale nepodařilo se mi nic najít. Díky za případnou odpověď.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.