• Habansz

    Zdravim vsechny, co jsou zkusenejsi nez ja. Mam moznost nakoupit jedno z techto kol (snad mi ho nikdo z vas nevyfoukne :D).

    1. http://sport.bazos.cz/…zn-Scott.php

    2.http://spor­t.bazos.cz/in­zerat/17667130­/Horske-kolo-SPECIALIZED.php

    Problem je v tom, ze nevim, ktere z nich bych mel vzit spise. Cenove na tom mohu byt s obema koly opravdu vyhodne, to me netrapi.

    Jde mi spise o to, ze doted jsem byl opravdu rekreant (cyklostezka a zpatky, max.30km denne) a tak hledam neco, s cim se nemusim bat trochu si zaradit, ne zadne brutalni sjezdy a tak. Na doporuceni mnoha ze zdejsich lidi jsem se tedy hledal bazarove kolo tak,aby bylo kvalitne osazene a pokud mozno i s funkcni vidlici. Obe kola jsou na deore. Scott ma vidlici Rock Shox J2 lock out o ktere jsem nikde nic nenasel, Spesl ma XCR LO s uzamykanim z riditek, ta je pry dobra. Nejvetsi dylema mi zpusobuji hydraulicke kotoucove brzdy u SCOTTA, ma cenu do nich jit? Nemam nejmensi zkusenost, jsem student a tak nevim jestli bych mel dost financi na udrzbu a provozni naklady (pokud jsou vyssi)nechci vzit kolo jen kvuli hydraulikam na ukor treba prave funkcni vidle.

    Hlavni otazkou je, jestli se mi spise nevyplati Spesl a za zbyle penize koupit casem alespon poradne mechaniky, ktere jsou urcite mene narocne na udrzbu.

    Snad jsem vas moc nevycerpal svym dotazem.

    Dekuji predem mockrat za veskere vase tipy a rady, necham se jimi inspirovat.

    Anketa: Ktere z vyse uvedenych kol se vyplati vice?

    0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce