proficyklodresy.cz - unisex dresy

8 nepřečtených
  • d

    Zdar, na proficyklodresy.cz jsem se setkal s nabídkou dresů, cituji, „Cyklistické oblečení vhodné pro pány i dámy.“ MÁTE NĚKDO takové hadry a není tam zádrhel (vložka, celkový zjev atd.)? Děkan.

    0 0
    • bochov  

      Mam a po dvou pouzití se mi paře vložka u kratasu.

      0 0
    • zdenal8  

      Mám už tři sady. Dvě starší a zatim bez problémů. Běžné opotřebení. Pak mám jednu sadu letošní. Změnili střih, jinej je i materiál dresu, v podpaží hodně prodyšné na odvětrání. Řekl bych posun k lepšímu. Vložky taky v pohodě. Hele, za ty prachy bych řekl docela slušný. Sice určitě seženeš lepší a kvalitnější komplety, ale zase třeba minimálně o litr dražší.

      0 0
      • Vilém  

        A neni potom lepsi si to koupit rovnou od cinana a mit to zase treba o litr levnejsi?

        0 0
        • easton  

          Zcela zásadní rozdíl mezi dresy od číňana a proficyklodresy.cz je ten, že dresy od číňana dovezli do ČR a prodávají na proficyklodre­sy.cz. :-)

          0 0
        • zdenal8  

          To sice jo, jak píše easton, je to stejně z číny. Akorát mají tak nějak jinak velikosti a když si nejsi na poprvé jistý, tak není takový problém to vyměnit. U číňana by to asi taky šlo, ale ty dodací lhůty už jsou pak úplně jiné. Navíc to byl dárek.

          0 0
    • bestom  

      Měly jsme v týmu těhlech čínských dresů už několik ,samotné dresy jsou celkem ok ,šití moc kvalitní není ,ale celkem vydržely ,horší to je s kraťasama ,při častějším nošení a praní elastický materiál začne brzo řídnout a děrovatět ,vložka je sice pohodlná ale začla se taky brzo párat ,vydržely něco přes rok ,naštěstí to bylo za pár korun ,ale už sme vyléčený a serverům typu proficyklodresy nebo kadado bych se vyhnul ,zvlášť když se dají koupit v akcích značkové dresy třeba od Pearl Izumi ,nebo českých výrobců , za podobnou cenu s neporovnatelně větší kvalitou a výdrží .

      0 0
    • mr.ricardo  

      Asi pred mesicem mi prisel muj prvni dres z ciny, objednano na ebay, vysel na cca 450,–, zatim maximalni spokojenost. Velikost dle udavane tabulky sedela,material, siti i potisk kvalitni, mile prekvapeni. Katata bych z ciny nebral, to se budu drzet Kalase, ale u dresu jsem si rikal, ze to za ty prachy zkusim a dobry. Ale nevidim jediny duvod podporovat podobny prekupniky, bud si to objednej sam nebo si pockej na slevy a kup nejakou osvedcenou kvalitu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.