Prodam stratovne Sudety MTB challenge

6 nepřečtených
  • raf007

    Ahoj, z duvodu zraneni se nemohu zucastnit etapaku Sudety MTB challenge 2010, po neuspesnem jednani o storno startovneho s polskym organizatorem, nabizim startovne zde. Jedna se o zakladni paket s ubytovanim ve skolach + stravovani + transportni taska + transport, to je celkem za 5450kc. Veskere info o zavode najdete zde: http://cz.mtbchallenge.webworld.pl/

    Loni jsem to jel, takze pripadne doplnujici dotazy rad zodpovim, mail pro pripadne zajemce mam v profilu, startovne dam samozrejme levneji.

    Hezky den preji.

    0 0
    • raf007  

      Ahoj, bohuzel se zatim nikdo neozval, mozna bych mohl zamotivovat cenou, necham startovne za 3000kc, snad to nekoho povzbudi, zavod je to opravdu pekny.

      0 0
      • raf007  

        Ahoj, znova zkusim ozivit. Opravdu se nikdo nenajde, kdo by chtel jet? Pokud by vam pripadalo 3000 moc, klidne se ozvete s vasi nabidkou, urcite se dohodneme.

        0 0
        • siskin  

          kdyby se našel nějakej parťák tak do toho jdu hned..

          0 0
    • indus3  

      Ahoj, také mám na prodej startovné na Sudety MTB Challenge 2010. Základní paket (ubytovaní ve školách + transportní taška + transport tašky + tričko. Bližší info na tlf. 737 214 891.

      0 0
      • raf007  

        Ahoj, tak se ještě naposledy přiživím na oživení vlákna. Stále se nikdo nozval, tak kdyby někdo přeci jen váhal, nechám to za opravdu symbolickou cenu.

        Jinak docela poučení do budoucna s tímhle předplácením závodů. Docela by mě zajímalo, jestli to jde nějak pojistit proti stornu, protože ta propaganda ze strany pořadatelů, jak se to dá v případě potřeby vpohodě přeprodat někomu jinému, ta tedy opravdu nefunguje.

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce