• teebee

    Nevíte, co je s tímto e-shopem? Objednávky přijimá, ale nevyřizuje, na telefony a maily nereaguje :-(

    0 0
    • silnicar  

      Psal jsem email a telefonoval(nikdo ho nezvedal) na dostupnost zboží skladem, odpověď přišla po 5 dnech mailem…tak jsem nezkoušel ani nic objednávat…

      0 0
      • teebee  

        Tak dneska mi přišel omluvný e-mail s příslibem brzkého vyřízení objednávky. Slíbili jako omluvu za zpoždění zaplatit poštovné. Tak snad bude vše v pohodě. Nerad bych hanil někoho, kdo může mít jako každý občas problémy a nestíhá :-)

        0 0
        • sorak  

          objednaval jsem u nich 2× – poprve cely kolo pro mamu (15tis.), podruhe kliky v prvnim pripade mi v krabici u kola chybely doklady (zarucak a manualy), ale po upozorneni na tento nedostatek jsem je dostal obratem dopisem

          0 0
    • Trojci  

      Bikemarket je seriózní e-shop. Problémy s délkou vyřízení objednávky jsou jistě jen dočasné a jsou pravděpodobně způsobené momentálním zaneprázdněním provozovatele.

      Moje osobní zkušenost je vynikající. :)

      0 0
    • teebee  

      Tak dneska mi po třech týdnech (namísto slibovaných tří dnů) a jedné upomínce přišel konečně balíček. Bohužel, uvnitř se nacházelo zboží, které jsem si neobjednal a které shop ani nenabízí. Takže jej vracím. Pan provozovatel nechť dále studuje vysokou školu (kvůli které údajně nestíhá) a já půjdu napříště nakupovat jinam.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.