• butterfly

    Chci si pořídit střešní nosič na kolo.Držák je jasný Thule Pro Ride 591.Ale nevím,jaké příčníky.Váhám mezi Thule http://www.stresni-nosice.cz/…754769kit-cz?wizz a o polovinu levnějšími Hakr http://www.stresni-nosice.cz/…-iii-o310-cz?wizz .Můžete poradit?

    0 0
    • Josef Šimon  

      Thule jednoznačně, mám komplet sestavu od Thule a jinak bych už neudělal, Hakr jsem měl dřív a to nejde ani trošku srovnat, ta cena je ještě až moc vysoká na to co to je, navíc to bylo po zimě zrezlé jako svině.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Výhodou Thule je při změně vozu nákup pouze kitu, nebo jeho další případný prodej jako universální nosič, díky kvalitě zpracování se i bazarová cena pohybuje vysoko, na bazarovýho hakra nenarazíš…

      Hakra osobně neznám tak nebudu hodnotit.

      0 0
    • jIrI___  

      Na bývalém autě jsme měli Hakry, teď máme origo Seat (prý to pro ně dělá Thule) a nepoznal jsem žádný rozdíl ve funkčnosti, jen cena byla asi 3× vyšší. Na těch příčnících není co zkazit, takže bych s klidným srdcem vzal Hakr.

      0 0
    • Raada  

      Vezmi Thule s tou T drazkou. Nemusis se otravovat s objimkama a demontaz a montaz nosice je otazkou minutky. Ja nechavam na aute pricniky namontovane skoro cely leto, ale nosic vzdy demontuju a mam ho sundany nebo nandany za chvilinku. Diky T drazce je to vse snadne.

      0 0
    • Bjerndi  

      včera jsem zakládal stejný vlákno, třeba Ti to pomůže http://www.bike-forum.cz/…a-vykon.html#…

      0 0
    • Lister  

      To si děláš srandu že?

      Vždyť to včerejší vlákno s naprosto identickým názvem je jen o pár řádků níže :-(

      Tam najdeš i můj názor.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.