• brble

    Zdravím všechny bajkery/ky,

    prosím info mazáků na praktické zkušenosti s převodníky Middleburn, a to ohledně skutečné výdrže. Po „vynikajících“ převodnících od Shimana (XT 760) bude čas na výměnu a rád bych aby to něco vydrželo. Middleburny jsou určitě skvělý ale vydrží skutečně udávaný 4násobek, tj.aspoň 30tis.? Nebo je to haluz, mám se na to vybodnout a koupit ocelový pily,který udělaj stejnou službu za málo penízů? Případně nahoďte další praktické zkušenosti dalších produktů – Specialites,Geb­hardt… V historii jsem hledal ale výsledky jsou často dost rozporuplné.

    Děkuji všem za fundované odpovědi.

    0 0
    • kubad  

      ne 30t. opravdu nevydrží samozřejmě se bavíme o té top verzi tvrzené verzi s teflonem.

      mě velká vydržela cca 13–14t a ještě není KO,

      bohužel kamoš prostřední na klikách XT odrovnal za sezonu – ale na kole trenoval a co víkend to závod, odhadem 5t.km

       
      0 0
    • Daf  

      Připojím se s dotazem. Jak tyto, ale i jiné podobné CNC převodníky na XT klikách řadí. Že Gebhardt nefungují, o tom jsem se již přesvědčil ;)

      0 0
      • jecnak  

        Stronglight jsou fajn. Naprosto bez problemu, naopak radi lehce lip nez original XT. Menim je ted i s klikama po 2 sezonach. Dam na zimaka, protoze na zavodaku s novou C9 sukujou.

        0 0
    • tulda  

      vozim specialites a docela dobry, ale uz sem par chybicek nasel. jsou o neco uzsi a obcas se retez sekne mezi prostredni a velkou placku. casto se mi taky stava, pokud shazuju z nejvetsi na nejmensi, ze retez spadne uplne, nebo se nejak nabali na malou. ale da se to vychytat, jen clovek obcas zapomene

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.