• kostik

    Chtel bych se zeptat jestli jsou přesky a různá plastová zapínání na MTB tretrach špatné? Někdo mně říkal , ze se mohou v terénu snadno poškodit. Tak zda je lepší vsadit na suchý zip či na přesky .

    0 0
    • couffy  

      Doporučuji ti přezky,lépe drží a v případě poškození se dá koupit nová,i když nevím o nikom v mém okolí kdo by je měnil.

      0 0
    • devet  

      Určitě přesky. Alespoň drží.

      0 0
    • jonti  

      Prezky jsou vyrazne lepsi, nepovoli se behem jizdy. Za 7 let co je vozim jsem je neznicil jinak nez opotrebovanim. Nove jsou za par stovek. Vozim shimano.

      0 0
    • pidan  

      Taky to ted resim,pujdu do novejch a stare mam ,,jen" na suchace.Ta prezka by mela lip drzet i kdyz jsem taky cetl o urazeni o parez a sutr,ale na druhou stranu..kdyz koukam na nejake video ci fotky testeru kol pri recenzich,maji kolikrat taky jen suchace a me se stare LAKE taky nikdy nepovolovali.Takze to funkcne nebude tak rozdilne,ale preferoval bych tri pasky…

      0 0
      • Smazaný účet  

        jj, za mě na bajka tři sucháče (měl jsem i tretry jen na dva sucháče a držely taky dobře), na silnici klidně přezky

        0 0
        • Vilém  

          Taky jsem verny suchacum, prezkam neverim, jeste min duvery ve me budi takove ty navijeci se silonem, nebo co to je.

          0 0
    • jIrI___  

      Měl jsem celkem troje tretry, z toho jedny 3× sucháč a zbývající dvoje 2× sucháč + přezka. S klidným svědomím můžu říct, že to upínání přezkou je pohodlnější (hlavně povolení za jízdy) a nepovoluje se. Ale pokud nebyly extra zabahněné, tak i ty 3 sucháče držely spolehlivě.

      0 0
      • Smazaný účet  

        bože, co s těma botama děláte? obouvám si je čistý, takže bahno je irelevantní. když se sucháč zapatlá potom, ničemu to nevadí. za jízdy jedu, nemanipuluju s botama. a když dojedu, potřebuju je sundat RYCHLE a bez problémů, kamínek nekamínek…zejména na terénních triatlonech je to důležitý = výhoda sucháče

        0 0
        • mastihuba  

          Tak věřím že na triatlonu to musí ******, nemoct rozepnout zaseknutou prezku. Mne se do prezky dostane tráva nebo hlína docela často a pak se z toho dostat je dost boj.

          0 0
        • jonti  

          Treba ted o vikendu jet modrou z Davle :)

          Mam zimni tretry jen se suchacemi a drzi, ale s preskou mam lepsi pocit a lepsi moznost nastaveni.

          0 0
    • Chiron  

      Mám cca 4 roky tretry s přezkou. Už se mi stalo, že sem na tu přezku někde spadnul, nebo někde do něčeho kopnul a zatím drží. Jediný problém co jsem měl, tak se mi do toho mechanizmu dostal malý kamínek a pak přezka nešla povolit, docela sranda, když sem pak nemohl sundat tretru, nakonec to s trochou síly šlo. Jinak za sucháč bych neměnil, za jízdy se s tím manipuluje mnohem líp, perfektně to drží a líp to obepne nohu, díky širšímu pásku.

      0 0
      • Markony  

        Mam dvoje tretry s přezkami SPECIALIZED Comp MTB a SHIMANO M086 , na SPECIALIZED mi po roceapul odešla léva přrzka zlomena pružina co ji drží v dolní poloze, do dvou měsíců to samé na pravé nové přeska stojí cca 200 Kč kašlu nato škod peněz , SHIMANO zatím drží ale nejsou tak pevné jako SPECIALIZED a hlavně přeskakují už nikdy vice . Jedině SPECIALIZED

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.