Přenechání dovolené - Slovinsko Single trail park Jamnica

11 nepřečtených
  • Zdravím všechny bikery, v termínu 17 – 24.08.2019 pře­nechám ubytování pro 2 osoby v Bike ecohotel Koroš v Jamnici. Bohužel se nemohu účastnit, protože sem si pochroumal rameno. Přímo u hotelu je Single trail park Jamnica, každý den jde jet na nějakou akci (jízda v podzemí, enduro lajna v podzemí „Black Hole“, hřebenové výpravy, jízdy s průvodci a instruktory atd…) více je uvedeno zde https://www.bikenomad.com/…in/index.php. Je to hned za rakouskými hranicemi, kousíček od Petzenu, další info si v případě zájmu určitě dohledáte, nebo mě napište. Je zaplacená záloha 30% na ubytování (pro 2 osoby) což je v přetočtu cca 4 000,– v případě uhrazení zálohy rád někomu přenechám místo na skvělých trailech, které si užijete víc než já v mém současném stavu.

    0 0
    • Radek Broz  

      To jako, že když si to někdo celý zaplatí, může jet místo tebe? Pokud jo, tak je tu vlákno „inzeráty k smíchu“:)

      0 0
      •  

        Zaplatil sem jen zálohu, tak když pojede místo mě někdo jiný, tak ji chci logicky proplatit. Je to dobrá lokalita a už tam nesezenes místo. A nebudu nikomu přispívat na dovolenou, to mě to může radši propadnout… Nějaká sleva by možná určitě byla, ale zadarmo to nechávat nebudu…

        0 0
    • Lance  

      Klaun. To je klaun

      0 0
    • Barak  

      To má jako někdo absolvovat případné problémy na místě kvuli rozporu mezi jménem objednavatele ubytování plus tím kdo zaplatil zalohu a na druhé straně někým, kdo doplatil zbytek a nastoupí k ubytování? A to všechno bez nejake výhody?

      Z jaké planety jsi právě prilitnul?:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.