• KIRBY

Ahoj jakou největší kazetu pobere tahle přehazovačka ? Teď mám největší 30 , ale chtěl bych tam dostat 34 nebo 36 máte někdo zkušenosti , nebo změnit přehazovačku která by fungovala s 105 silničním řazením . Díky . .

0 0
    • jIrI___  

Maximální rozsah je uveden na stránkách výrobce. Existují pak i různé redukce mezi hák a hazku, které ti zvýší rozsah. Pokud je to starší 10 sp, dá se nahradit MTB 9 sp hazkou a pak pobere i 36 kazetu (tímto směrem jsem šel já :) ).

0 0
      • detoxy  

Pokud by jsi měl jednopřevodník, pak se dá i víc, řešil jsem v týdnu něco podobného (na konci):105

Komponenty mám zatím na cestě, ale příští týden to vyzkouším, můžu pak dát vědět.

0 0
    • bezdratova.sprcha  

10sp silniční 105ka je kompatibilní s 9sp MTB hazkou, tzn. můžeš klidně pořídit kousek co bez potíží pobere 36z kazetu.

0 0
    • Petr L2  

když už se tady míchají MTB a silniční komponenty, rád bych se zeptal, dá se silniční 10 sp. kazeta vyměnit za 10 sp kazetu MTB? Dík

0 0
      • Singlespeed  

Záleží na tom, jaký máš zadní náboj. Některé starší silniční náboje Shimano měly speciální ořech s vyššími drážkami, v tomto případě tam mtb kazetu nedáš.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.