• jogy

    Čau bikeři,

    mam takovej přiblblej dotaz. Na moje starší MTB potřebuju koupit nějakou přehazovačku.­.uvažuju, že koupim na aukru nějaký Deore ale problém je v tom, že to jsou samý 9ti kolečka a já mám 7kolečko.V bi­keshopu jsem asi před 2rokama kupoval narychlo kvůli cyklisťáku přehazovačku a tam říkali, že mam dát 7kolečko a prodali mi nějakej Saiguan ten shit už jsem radši vyhodil protože samozřejmě nefungoval. Takže půjde tam i to 9kolo? A ještě mam jeden dotaz jestli někdo neví kde by se dali sehnat špalky na starší Maguru konrétně HS 22. díkes

    0 0
    • Vilém  

      Pokud mas razeni shimano, tak klidne muzes pouzit saltr urceny pro 9sp.

      Spalky na maguru nejsou problem. Bud u dovozce originaly, nebo treba neco z nabidky cykloprofi. pokud bys chtel nejaky hodne kousavy, tak maji v nabidce takyvy pruhledny pro trial. Stane se z toho vsak takova „digitalni“ brzda, bud se kolo toci, nebo stoji, moc mezi tim neni:)

      0 0
    • jogy  

      Tak jo, díky kluci a ještě k těm špalkům..na netu jsem našel akorát na HS 33 a HS 11 tak předpokládám, že to nebude moc kompatibilní s mojí HS 22, ona už je to přeci jen dost stará brzda nejspíš. Tak doufám, že nebudu muset objednat přímo od magury, to by vyšlo asi na pěknej ranec. No zkusim se ještě zeptat v nějakým kameňáku.

      0 0
      • Vilém  

        Spalky jsou pro vsechny rafkovy magury stejny. HS22 je akorat dost starej model s dlouhou pakou a stejnym prumerem hlavniho pistku jako HS11. Prasatka do kterych se naklapavaji spalky jsou u vsech modelu stejny.

        V solidnim kamenaku, bys neco sehnat mohl. Nebo si je nech objednat z toho cykloprofi, pokud od nich kseft bere a bude ochoten objednat. Nejjednodussi je objednat u cykloprofi telefonicky.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.