• lukisek04

    Dobrý den chci se zeptat podle čeho se určuje délka představce a sklon chtěl bych zkusit třeba –20stupňu nebo –35stupňu vypadá to dobře ale nevím jak se na tom jezdí

    0 0
    • novas752  

      Podle pocitu nebo bike fittingu. Jestli to vypadá dobře je věc názoru. Pro začátek otočit aktuální představec do negativu (pokud neni bez sklonu) a všechny podložky nad něj.

      0 0
    • couffy  
      • 20 je podle mě estetická hrana,–35 je extrem a ani jsem to snad nikde neviděl.Jinak ti nezbývá než jít cestou pokus chyba,ale začal bych tak –12.
      0 0
    • Smazaný účet  

      Jaké máte zkušenosti s Představci Ritchey 4 Axis? Upnutí řidítek je řešeno poněkud netradičně vždy dvěma šrouby hned vedle sebe zatímco běžná konstrukce je upnutí šrouby v protilehlých okrajích, což by v principu mělo být pevnější řešení. Má tohle provedení přčdstavce spolu s vykrojením předního dílu nějakou funkci?

      0 0
      • novas752  

        Řekl bych že přežitek z doby, kdy představce mívaly jen 2 šrouby ve spojení s řídítky, nebo dokonce jenom jeden. Tehdy tohle bylo určitě tužší, dnes samozřejmě naopak, čim širší upnutí řídítek je, tim je to lepší.

        0 0
        • Smazaný účet  

          Tím to nebude, design mohli kdykoli změnit. Není to jediný „nestandardní“ design Ritchey komponent. Sedlovka „2-bolt“ s upnutím 2 šrouby o stranách zase vypadá, že se na hrbolech může vyklopit dopředu nebo dozadu. Stížností z praxe na tento design je na internetu hodně (i tady to někdo zmiňoval), přesto sedlovky s tímto typem upnutí stále vyrábí. Vypadá to jako snaha se odlišit a navrhovat komponenty jinak. Je otázka, jestli tento přístup funguje.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.