Přední konus do silničního kola shimano Whr.550

14 nepřečtených
  • luky luk

Zdravím mám problém na předním sériově koupeném kole Shimano WhR-550 mi odešel konus je to tak rozměrově blbý konus že se nedá snad ani sehnat nevíte kde bych ho mohl sehnat popřípadě zda někdo odobný nemá.

0 0
    • Vilém  

A na shimano jsi se obratit zkousel?

0 0
      • Vilém  

Koukam, ze na slovensku je bezne dostupny, tak nevim proc by to neslo u nas.

0 0
        • luky luk  

No u shimana je to na dlouho a ta ochota je hrozná pokud chceš něco takového.4ekal jsem na to 2 měsíce a čekám pořád a už se koukám jinde.No u nás jsem to nenašel jen na zadní náboj

0 0
          • Vilém  

Je pravda, ze mistni dovozce neni zrovna rychlik:( Takze hodne stesti pri shaneni.

0 0
    • Bulda  

oni maj ty konusy dost podobný, liší se hlavně tou drážkou pro těsnění a prachovkou, zakřivení tušim stejný u všech (přední/zadní samozřejmě) takže to jde často zaměnit

ostrou fotku bys neměl?

SH konusů mám doma celkem dost, třeba by něco šlo použít

0 0
      • obda  

Ony ty r550 jsou hodnbě specifický – jakoby ze dvou kusů. Zářezy na konusový klíč jsou na vnějším kusu, zatímco kuličky chodí po tom vnitřním. Nahradit to normálním konusem IMHO nepůjde, neboť by byl moc utopený. Ostatně tady je to trochu vidět: http://techdocs.shimano.com/…30608666.pdf Naštěstí moje R500 mají kónusy řešené klasicky.

0 0
      • luky luk  

Ahojky fotku bych měl i rozměry pokud mi pošleš na sebe email pošlu ti to hm.Muj je triat.lukas@seznam.cz

0 0
      • luky luk  

foto

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz