Praskání přezek u Treter Spacialized sport

24 nepřečtených
  • Hadra

    Tak tyto tretry mám asi rok.Najel jsem na nich  cca 1500 km,sou perfekt ale už mě popraskaly všechny přezky.Máte s nima stejnej problém?Je to popraskaný durch až na sucháč…Asi to je důvod k reklamaci ,ale už nemám doklad o koupi,sakra.

    0 0
    • Misiak  

      fuha, tak toto som na svojich nepostrehol a mam ich urcite dlhsie ako ty. tusim to uz bude cez 2 roky. udrzba ziadna, zatial 1–2× rucne prane… nenechal si ich niekde na prudkom slnku, alebo na balkone v mraze?

      0 0
    • jIrI___  

      Měl jsem je 2 roky, cca. 5000 km a takhle jsem je popraskané neměl. Ještě jsem si je pochvaloval jak za tu cenu drží a nerozpadají se. Škoda že, nemáš ten doklad o koupi. Dalo by se to asi dobře vyreklamovat.

      0 0
      • Hadra  

        Sem ho asi při úklidu vyhodil,škoda…

        0 0
    • prvniodkonce  

      Na reklamaci to nevezmou a dokud to nedopadne takhle (viz foto:D), tak bych to neřešil. Potvrzuje se tady akorát rovnice tretry spešl = šmejd. Na tom bohužel nikdo nic nezmění.

      0 0
      • adco  

        Nesúhlasím s rovnicou, u mňa je to určite nerovnica. Mám doteraz plne funkčné tretry MTB Pro z roku 2002 (bol to vtedy najvyšší model za 4999 Kč). Práve som sa bol pozrieť, žiadna trhlina na prezkách, vôbec ich pri tom nešetrím, čistím, len keď sú totálne zablátené. Podobnú dobrú skúsenosť som mal s rukavicami BG S-Works, tiež vtedy kúpenými, vydržali 5 rokov, pritom boli prané po každom švihu. Škoda, že sa už nerobia, neviem, či tie XC čo som kúpil, vydržia toľko. Jedine s dresom nie som celkom spokojný, po viacerých praniach materiál nie je celkom OK.

        0 0
        • prvniodkonce  

          Ono asi závisí na konkrétním výrobku. Lepší modely asi dělají někde jinde a s jinou poctivostí. Je pravda, že obecně to říct nemůžu, ale o sportech ano.

          0 0
          • MlokCZ  

            Ani obecně o sportech to neplatí. Já mám jedny několik let staré a jsou zcela ok (cca 10tis. km, teď už jezdím comp carbony). A v mojem okolí vím nejméně o 4 lidech, co sporty vozí taky a nikdo s nimi problém nemá.

            To samozřejmě nevylučuje, že občas se najde problematický kus a samozřejmě také záleží na zacházení s nimi, ale obecně ta rovnice rozhodně neplatí ani pro sporty.

            0 0
          • civetta  

            Tak proc jsi to teda rek?!

            Ja mam sporty 2002 a absolutne nic jim neni, ted uz pravda vozim compy a taky pohoda. Jasne ze muze nastat problem s konkretnim kusem, ale od toho je paragon – a konkretne u speslu reklamace (zatim jedina) naprosto v klidu (uz jsem to tu kdysi psal). Takze prvni chybu udelal Cinan, druhou Hadra, a udela jeste treti - pokud pujde do jiny znacky :-)))

            0 0
      • civetta  

        jo a jeste by me zajimalo cos delal s temahle? tipuju na nejakyho jezevcika, a proti tem to asi skutecne odolny nebude. Mozna bys mel dat tip na firmu, ktera dela lepsi tretry v cenovy relaci sportu – kdyz uzs tady predved tu aritmetiku. Tyhle co jsou hned se vsim hotovi miluju…

        0 0
        • prvniodkonce  

          Nene, jezevčík to nebyl, to spíš ten číňan. Já jsme s tím zas tak hned hotov nebyl. V tomhle stavu jsem je jezdil 8kkm, předtím 2 ve stavu mírně narušeném a 2 bez problémů. Je ale pravda, že znám jedince co je má stejnou dobu jako jsem je měl já a vypadají jako nové, takže tu rovnici poupravuji:

          Neznámý počet nekvalitních kusů treter specialized sport, které se dostanou do prodeje z důvodu zanedbání výroby či kontroly neznámým pracovníkem výše jmenované značky, a je pravděpodobné, že někteří jedinci na ně mohou, ale také nemusí narazit = šmejd

          0 0
          • MlokCZ  

            Takže tím to rovnou můžeš poupravit na: „všechny výrobky na trhu = šmejd“, protože vadný kus se najde občas u každého výrobku.

            0 0
          • ememem  

            no to uz je lepsie :-), ale mas kazdopadne pravdu v tom( uz som to tu raz pisal) ze doplnky specialized extra kvalitou jak materilau tak hlavne spracovania zrovna neoplyvaju. (biky neviem, nevlastnim). bo­huzial vlastna skusenost s viacerymi doplnkami a ked k tomu pri­ratas cenu tak je to f­akt na zvazeni­e. akurat ze mne p­ovacsine dost se­dia…

            0 0
    • Hornet  

      Ked nemas doklad tk to uz nevyreklamujes to je fakt, ale pokial drzia nechaj tak, ked by praskli celkom, skus nejaku opravovnu, myslim ze by to nemal byt problem vymenit, pokial budu teda este tretry funkcne a nebudes sa chciet s nimi rozlucit

      0 0
    • Dav...1  

      No nevim jestli je to vadny kus. Me delaji uplne to same…

      0 0
      • Hadra  

        Taky Ti praskají?Zkoušels reklamovat?Tak to asi není moje chyba.....Ted sem si koupil rukavky od té samé firmy a jestli s nima něco bude tak je to jasný..........

        0 0
        • Dav...1  

          Reklamaci sem nezkousel. Zatim to je jenom napovrchu asi spatny material na tech preskach… Jinak rukavice od nich mam taky ale ty jsou zatim v pohode :-)

          0 0
    • pepe19  

      Podle nového zákona doklad nepotřebuješ,stačí svědek nákupu v prodejně…platí to od letošního roku a málokdo to ví.

      Jinak ty boty mám taky,tak snad mně to nepotká

      0 0
      • MlokCZ  

        Nebylo to tak náhodou vždy? Podle mě v zákoně nikdy nebylo, že musíš mít doklad, jen že musíš nějak prokázat, že jsi to v té prodejně koupil. Což ale v praxi jde vždy bez dokladu špatně (pokud jsou slušný a třeba si tě ještě pamatují, tak to vezmou klidně jen tak a pokud ne, tak ani svědek nepomůže), i když máš svědka, tedy reálně je dobré ten doklad vždy mít.

        0 0
        • pepe19  

          tak to nevím,nás na to v práci upozorňovali,až letos.....samoz­řejmně schovaný doklad je bezproblémový

          0 0
          • martin7  

            to je pravda, ale jak je to se záručákem? Doklad o koupi a záručák jsou dvě různé věci. Tzn podle mě musíš mít záručák vždy.

            0 0
    • iX.tlan  

      mám ty samé, kupované loni v létě, a pokud bych viděl jen ty fotky, tak se zeptám, kde si vyfotil moje spešly :)) Faktem je, že po neúspěšných pokusech reklamovat jakékoli boty mě to v tomto případě ani nenapadlo. Tak dík za názory ostatních, počkám do podzimu a pokusím se vyreklamovat.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce