Praha: Jak z Hlavního nádraží do Radotína

8 nepřečtených
  • Mirda

    Můžete poradit optimální trasu z Hlavního n. do Radotína pro skupinu cca 10 bikerů? Jde mi hlavně o to dostat se na levý břeh (jaký most), atd.. , dík.

    0 0
    • hawrda  

      Dolu Vaclavským nám.,pak v levo po pěší zoně a pořád rovně(kousek je v protisměru po chodníku)až na nábřeží k Národnímu divadlu.Tam opět v levo(to už je cyklostezka po chodníku)proti proudu Vltavy a na prvním sjezdu před Jiráskovým mostem na náplavku a dále po cyklostezce směr Braník a Modřany.Na druhý břeh se nejlépe dostanete přez Barandovský most(poznáte ho ,že je z betonu a jezdí po něm mraky aut a kamionů),kde vede opět cyklostezka.Na druhé straně se stočíte  proti proudu a podél Vltavy a Berounky až do Radotína.

      Tak hodně zdaru

      0 0
      • Mirda  

        To Hawrda: díky, to vypadá dobře, jestli se trefíme na ten Baranďák, tak to bude v poho :-)

        BTW: nejezdil jsi na Orlík – Trhovky?

        0 0
        • hawrda  

          No jistěéééééééé-Trhovky LAS VEGAS,jo to byly časy:-)Takže zdravím všechny bejvalý trhovkáře…

          0 0
    • vojtechposmourny  

      Vlakem. Jede každou hodinu :-)

      0 0
    • vlkouš  

      Vlakem, ve spicce kazdych 30 minut (kazdych 26, 56), pres den ve 26. Do Radotina plati prazska litacka, doplatis jen kolo. Nebo jak bylo popsano vyse s tim, ze abych nemusel po schodech pres most inteligence, tak prejedu uz zeleznicni most na Smíchov (tam jsou jen jedny schody) a kolem Smichovskyho nadrazi pres Zlichov a na cyklostezku Zlichov – Radotin. V.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.