• Janouch

    Jaký máte zkušenosti vy ? Ja velmi špatný…

    http://mtbs.cz/…gorie/servis?…

    0 0
    • Kubiczech  

      S PR články, s MTBS, s PR články na MTBS nebo se Štěrbou? Článek jsem po dvou třech otázkách zabalil, na prostředek týdne je v tom moc předlouhých plků. Debatu o gramatice si nechám až mi bude smutno.

      0 0
    • martin_bakov  

      Mas spatnej nazev vlakna.

      Na sterbovi ocenuju ze tam je velkej vyber lowcost bajku na jednom miste takze je prostor pro to si to tam vyzkouset. Parkrat sem takhle pomahal znamym a kamaradum s nakupem bajku.

      0 0
      • Janouch  

        vyzkoušet ano kupovat nikoli

        0 0
        • martin_bakov  

          to uz je jejich vec, ja bych kupoval spis pres internet…

          0 0
        • Nikovlas  

          To je typicky český přístup.

          0 0
          • martin_bakov  

            Ne, to je kazdeho vec.

            0 0
            • Nikovlas  

              To se nevylučuje.

              Já si jen pamatuju z Výstavy stanů chytráky, co obcházeli stany s iPhonem a kontrolovali si ceny na internetu. Holan je asi matka Tereza – zaplatí si halu v Letňanech, aby mohl lidem nechat si vyzkoušet stany a popřát jim příjemný nákup u konkurence na internetu – která samozřejmě díky nesrovnatelně nižším nákladům může nabídnout nižší ceny…

              Podobnej scénář funguje i v ostatních odvětvích. Je to každého věc, zda je loajální prodejci, který mu bez závazků poskytne služby zdarma.

              Nemám nic proti, když se někdo chce prostě porozhlédnout po možnostech a využije prodejní výstavu – jasně, že si nemusí nic kupovat. Ale když tam někdo jde za účelem vybrat produkt a koupit ho jinde, tak je to fakt ubohý. Když vím, že si to koupím jinde, tak tam sakra nebudu otravovat.

              Ke kvalitám Štěrby se nevyjadřuju – nemám zkušenost.

              0 0
              • Smazaný účet  

                Tak ať jdou jinam. No a? Kdyby se Holanu ta akce nevyplatila, tak jí nedělá. Co jsem tam párkrát byl tak ceny maj obvykle nastavený tak, že jezdit jinam už se fakt nevyplatí. Těch pár vykuků škoda není.

                0 0
    • McBlacky  

      když dva prodavači v roce 2011 neví co to je těsnící páska na bezdušové systémy, nedej bože, aby to měli skladem + si dokážou říct za zboží +100% proti eshopům, tak tohle bych já nenazval snahou o špičkovou kvalitu…

      0 0
      • Janouch  

        tak to snad ani není možny … asi maj proškoleny jen servisáky :) pořád mi není jasny jak tehle krám může přežít…

        0 0
        • Peslezedirou  

          Protože to jméno má určitou tradici, spojenou s prodejem v uvozovkách luxusnějších kol, co si pamatuju, tak dřív sázeli na canona a chodilo si tam kupovat kolo dost snobů.

          0 0
    • karliner  

      Já mám se Štěrbou dvě zkušenosti. Někdy začátkem 90.let jsem měl možnost jezdit na jím postavené žiletce a byla super, bohužel, tehdy byla mimo moje finanční možnosti. Zkušenost druhá je z krámu, před pár lety jsem bydlel v Nuslích a jednou tam zašel kvůli servisu, vše udělali skvěle, bylo to drahé (dražší než obvyklé), ale chování personálu bylo na přes držku, takže jsem tam od té doby nepáchl. Naproti tomu – ve Víškovi o ulici dále chování, přístup, ceny, vše skvělé, ale kolo jednou smontovali blbě a podruhé vůbec (zapomněli..), čili jsem si ho tehdá před Salzem musel servisovat sám :)))

      0 0
    • Smazaný účet  

      Byl jsem tam jednou a už tam asi nepudu. Tehdy se na mě tvářili divně, že jsem si zkusil boty a nebyl jsem dost nadšenej a ihned je nekoupil. :o)

      0 0
      • martin_bakov  

        kdybych bral ohled na to co si mysli ostatni a obvzlast ruzni prodavaci tak bych nemoh nikam…

        0 0
    • Papinak  

      No ale nemůže to být tak zlé, když tam mají Flash 1 2012 asi o 100 000 Kč míň :-D

      0 0
      • vsn  

        dyť je to hliník a nic extra na tom kole není … jestli myslíš to za 58999

        0 0
    • Jenda  

      Sterba – byl jsem tam jenom parkrat pred mnoha lety jako mlady a chudy sokolik – pohled prodavacu mi dal jasne najevo ze opravdu jsem jenom mlady a chudy sokolik.

      Jeho povestny slevy 30 % na vsechno – jednou jsem to absolvoval abych si splnil svuj sen – kotoucovku! Koupil jsem asi za 4 litry Formulu B4, zlata lehka a na hovno :-) Pocital jsem ze zaplatim kartou a prekvapko – nebereme (sice to pri slevovy akci chapu ale mohli to aspon vyrazneji inzerovat). Takze stres, jak to zaplatim, rychle do bankomatu koupe v davu lidi. Prijdu domu natesenej a pak kouknu na ucet. Puvodni cena a nova cena – ***** to neni 30% sleva ale jen 20%? WTF? Jdu se na to preptat – no vite na nektery zbozi byla sleva jen 25%. Co to ***** je? Jsem z toho zase vykolejenej ze mi v tu chvili ani nedojde ze mam jen 20%, nicmene to jsem pochopil pomerne rychle. Prijde zbozi, placneme marzi X% tedy kalkulacka to jisti cena x 1.X = vysledna cena. A jak pak se udela sleva? Jednoduchoche ze, cena / 1.X :-o . Prekvapive v pripade 25% tenhle vadnej postup vede k 20% sleve.

      No dneska uz nejsem mladej ale jenom chudej – hodinova sazba za servis skoro 550 Kc – chapu ze maj naklady a pod, ale

      1. cekal bych cenu dle ukonu a ne hodinovou sazbu – ja preci nemuzu za to

      jestli je mechanik levej nebo ne a vyplejta kolo 10 min nebo 30 (nebo maj casovy normy na servisni ukony?).

      1. jakozto statni zamestnanec je to moje skoro 4hodinova mzda tedy

      i kdyz budu vyrazne pomalejsi nez profi mechanik tak se mi porad vyplati si to udelat sam

      nehlede na cas usetreny cestou do a ze servisu. Ale chapu ze nejsem typickej

      zakaznik bikeservisu.

      0 0
      • Peslezedirou  

        Kdysi když jsem si koupil svojí první odpruženou vidlici Z4, nechal jsem si u nich vyměnit olej, protože jsem si říkal, že tak složitou věc jako je maruška Z4 můžou servisovat jenom odborníci, odborná byla cena, tenkrát asi litr nebo osm stovek a to jsem ji tam měl asi 14 dní :-)

        0 0
        • Janouch  

          totalní pruser byl když jsem si tam nechal odvzdušnit Hayes brzdy a to jsem kolum jeste tolik nerozumel a pořád jsem se divil proc mi pískaji a oni normale zasraly desky brzdovkou totalní ulet

          0 0
    • Janouch  

      reakce p. Šterby na diskuzi pod článkem :))) je vtipnej :)

      „Dobrý den, je vidět, že článek vyvolal hodně reakcí. Pochopitelně mě mrzí, že některé jsou negativně laděné. Denně na sobě pracujeme a snažíme se naše služby vylepšovat. Jediné co mohu doporučit je velmi snadné řešení. Přijďte si nás vyzkoušet! A pokud jde o konkrétní nespokojenost napište přímo mě na email Robin@sterba-kola.cz a já jsem připraven to s vámi řešit. Robert Štěrba“

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.