pozor na uživatele s nickem: gouryella

105 nepřečtených
  • kubajs mtb

    ahoj,

    chtěl jsem se zeptat jestli někdo neznáte uživatele s nickem

    gouryella, pozor na něj zřejmě je to další podvodník, nebo nevím, nerad bych ho nějak osočil, ale už to tak vypadá. Před vánoci prodával tady na bf nějaké díly, já od něj chtěl koupit sedlo poslal jsem peníze předem, protože jsem si říkal, že člověk co tady nějakým způsobem funguje nebude nějakej podvodník, ale bohužel asi je. Ještě mi napsal jak mu peníze přišli a že sedlo pošle hned po vánocích. Bohužel od té doby se už neozval. Tak kdybyste na něj někdo měli kontakt, nebo věděli co s ním je, nebo měli podobnou zkušenost s ním jako já napište prosím. Nejedná se o žádnou horentní sumu ale stejně mě to štve už z principu. Díky moc

    0 0
    • Vilém  

      Mam taky nejakou zkusenost s timto uzivatelem. Neco nabizel na zdejsim bazaru. Vse se rychle domluvilo, poslal jsem penize s tim, ze vec posle za par dni, jelikoz ma nejake jine povinnosti. Nasledne se z toho vyvinulo, ze vec uz udajne nema a proto mi penize posle zpet. Na tyto jsem cekal asi 1 mesic. Nicmene se vratily zpet.

      Tak ted nevim, co si o tom myslet. Zda opravdu mel nejake problemy, jak mi psal, nebo mu lidi delaji zaloznu.

      0 0
      • kubajs mtb  

        tak to jsi mě moc nepotěšil, bohužel na něj mám jenom email na který překvapivě neodpovídá

        0 0
    • daymaker  

      nikdy, slovem NIKDY neposílat nikam a nikomu peníze předem!

      0 0
      • nox159  

        nesouhlasim – ne kazdy je ****

        vetsine uzivatelu ktere odtud znam… bych nemel ptoblem penize poslat predem – pokud by se nejednalo a extremne vysokou castku…

        0 0
        • kubajs mtb  

          právě, když sem si projel jeho nick forem našlo mi to poměrně dost věcí, tak jsem si říkal že to snad nebude nějakej **** když tady funguje už x let. Bohužel opak je pravdou. Nadruhou stranu si myslím, že když bych mu neposlal peníze předem tak by mi od něj stejně přišla parketa nebo nějakej podobnej poklad. Takhle aspon nevyhlížím pošťáka.

          0 0
        • daymaker  

          toto vlákno budiž odpovědí… .-)

          0 0
          • nox159  

            znam – znamena, ze tady pisou pravidelne vim o koho se jedna…

            0 0
        • alinceb  

          Se zdejšími uživateli i s lidmi z cyklobazaru mám teda taky zatím jen kladné zkušenosti. Lidem odsud obvykle posílám v pohodě i bez zaplacení předen nebo platím předem (musí to být někdo aktivní popř. obecně známější – ne nováček). Těm prověřeným pak klidně věc i bez placení půjčím na vyzkoušení. Samozřejmě, že to se dá aplikovat u relativně levných věcí. Kupovat kolo nebo drahé kliky s platbou předem by byla blbost. Zatím se mi to nevymstilo ani na aukru…:)

          0 0
      • onuce  

        Klema říkal: Důvěřuj, ale prověřuj!

        0 0
        • jaja.k1  

          Takže můžeme čekat prověrky, jako za Klémy ?

          :(

          0 0
          • onuce  

            Já myslím, že třeba Aukro přesně podle tohoto hesla funguje. Důvěřuji, ale nejprve si prověřím hodnocení uživatele. A to jsem si dříve myslel, že je to nesmysl. Že když někoho prověřuji, tak mu vlastně nedůvěřuji. Ale v kapitalismu se dá použít všechno a hned pěkně v praxi.

            0 0
            • vladaza  

              Aukro je super, obchodují jen registrovaní zákazníci s konkrétní adresou, jménem a telefonem, kteří nemají /ve vlastním zájmu/ zájem někoho podfouknout, nakupoval jsem /i silničku/ a prodával už mnohokrát a vždy bez problému. S klasickým bazarem nesrovnatelné

              0 0
              • Smazaný účet  

                nemaji zajem nikoho podfouknout..par takovych asi bude, ale jinka je aukro plne vetesniku a lidi, kteri nakoupi bez dane v cine a s patricnou marzi prodavaji na aukru…

                0 0
                • oddie  

                  A v čem je problém? Měli by prodávat bez marže? :P

                  0 0
                  • Vilém  

                    No pravda, ze nekteri to prehaneji. Kdyz vidim jak nekdo preprodava treba ruznou cinskou elektroniku, doruceni ma primo z hongkongu a vesele si napali postu za 600–800,– Kc, coz nekdy dela treba tretinu ceny, tak to fakt povazuju za smejdy.

                    0 0
                    • oddie  

                      Pokud někdo teprve po objednávce z aukra objednává v Číně a nemá ani odvahu to koupit předem a mít na skladě, je to k smíchu. Ale marži 30% nepovažuju za nic přemrštěného, na řadu věcí v obchodech je marže ještě vyšší.

                      0 0
                      • Vilém  

                        Prave o tom mluvim. Proste objednava az potom co koupis od nej na aukru. K tomu si prisadi rekneme tech 30%, coz je logicke a je to podstata kseftu, no a navic si nauctuje treba tech 6–8set za postu, ktera je stejne zdarma, protoze to jde pres HK post.

                        0 0
                        • oddie  

                          Aha, tak to je na nakopání.

                          0 0
                    • pepino  

                      A já když takhle vidím foťáky v USA a v EU…

                      0 0
                      • Smazaný účet  

                        Bacha na foťáky z USA, ty mají zeštíhlovací čočky :0)

                        0 0
                        • oddie  

                          No, vony už jsou potřeba i u nás, takže to neva ;)

                          0 0
                    • marapara  

                      JJ, tak. Taky jsem se s tím setkal, že cena nabízeného zboží docela dobrá, ale pak jsem mrknul na poštovné 400 Kč a celková ceny byla hned o 1/3 vyšší a byla stejná, jako u dalšího, co nabízel stejné zboží o 300 dráž. Dokonce jsem dotyčnému tehdy napsal dotaz, proč je cena poštového tak vysoká, ale ani se neuráčil odpovědět, tak měl smůlu.

                      Tohle takový typický příklad vychcánkovství. Každý kdo se první koukne na nabídku a je výrazně nižší, než vedlejší si nevšimne už ceny poštovného a tak zboží koupí.

                      0 0
                  • Smazaný účet  

                    Jasne, nejlepe mi platit, ze koupim od nich!:D

                    jeden priklad za vsechny, podivej se, co prodava Olkyc za vetes:DD

                    0 0
                    • jIrI___  

                      Od Olkyce jsem kupoval berany a představec na singla a celkem mě překvapilo jeho solidní jednání. Druhý den mi to osobně přivezl na silničce :). Ale je pravda, že ve většině případů na aukru prodává slušné vykopávky.

                      0 0
                      • Smazaný účet  

                        A jak pak jel zpátky bez představce a beranů? :-D

                        0 0
                        • oddie  

                          Bez držení.

                          0 0
                        • jIrI___  

                          Ty moje berany měl gumičkama přikurtované ke svým beranům a představec v kapse dresu (z Ostravy kousek za Rožnov p. R.) :)

                          0 0
                      • alinceb  

                        Mě osobně nejvíc se*e jeho styl „kšeftování“, kterým zcela kazí princip a kouzlo aukra. Jako naposled, když vydražil pár náboju Campa Record a za půl hodiny se objevila jeho aukce …to je asi jako když pustíš prase do záhonu s kytičkama – všechno rozryje a pose*e:(

                        0 0
                        • oddie  

                          A v čem je problém?

                          0 0
                          • alinceb  

                            Problém je v tom, že tenhle člověk sedí u complu a draží všechny žádanější díly nebo kola, které pak rozebere a prodává obvykle za dost nadsazené ceny. Tím do jisté míry kazí funkci trhu (pokud se tak dá Aukro nazvat)…

                            A pak se taky chová jako prase vůči „obchodním partnerům“. Viz. když sem dražil silničku pro segru. V posledních vteřinách mě přehodil (vyv.cena 1990 – vyhrál asi se 2600 + pošta). Po aukci mi napsal, že to kolo není nic moc a že mi nemusí být líto, že sem nevyhrál…(wtF?!?) S paní prodávající ale jednal takovým stylem, že požádala o zrušení aukce a kolo mi prodala mimo Aukro za vyvolávací cenu 1990 a ještě sem ani neplatil poštovné…

                            S takovými lidmi, jako je Olkyc, je fakt radost obchodovat…:)

                            0 0
                            • oddie  

                              Pokud draží, má stejnou šanci jako jiní dražící. Pokud něco koupí a rozprodá za víc, zase to může udělat každý dražící. To není žádné kažení funkce trhu. Pokud se chová jako prase, je to něco jiného, ale to je pak na každém obchodním partnerovi, aby se s tím vypořádal. Na tom ale, že někdo koupí třeba kolo, rozebere ho na díly a rozprodá se ziskem nevidím pranic špatného, je to jeho boj a jeho riziko, že se to nepovede, a kupující těch dílů nikdo nenutí, aby je za přemrštěnou cenu koupili.

                              0 0
                            • JSt  

                              myslis, ze 1200,– je za stare record naby nadsazene? na jebaju nenajdes par pod $100. ;-)

                              na druhou stranu kdo se zabyva prodejem vintage komponent, musi byt nasranej, ze nejaky hnup da par recordu za 600,– :-)).

                              0 0
                        • jIrI___  

                          Tohle mi nevadí, sám to občas provozuju (ne na aukru).

                          0 0
                          • oddie  

                            Když to někdo koupí, tak proč ne, riziko nese ten překupník. Taky mi to párkrát někdo udělal s věcma ode mě, jednou jsem s takovým týpkem pak potkal v hospodě. Nebylo mu to moc příjemné, koktal něco na vysvětlení, tak jsem mu řekl, že je mi to jedno, že je to jen jeho věc, co s tím udělá a nemusí mi to vysvětlovat, já jsem prodával za svou cenu, obchod proběhl, já jsem spokojen, dál to není můj boj.

                            0 0
                            • goofy  

                              Jasne.. Taky mi to je celkem sumak, ale celkem jsem se namichnul, kdyz jsem prodal ram, a obratem se objevil na netu jako pul sezony jety (samozrejme jsem na nem jezdil 4 roky). To pak beru jako svinarna velika

                              0 0
                              • alinceb  

                                To je cyklistická obdoba stáčení tachometru u aut…?:D Půl roku rekreačně jetý dívkou (50kg) převážně po silnici (AM rám)…:D

                                0 0
                                • goofy  

                                  Ano ano… Tak nejak :-D

                                  0 0
                              • oddie  

                                To chápu, to je prasárna

                                0 0
                              • pitos  

                                Neříkej že takový osud potkal Manika:)

                                0 0
                                • goofy  

                                  ano :-) Mozna ho jeste na dolekopu nekde najdes..

                                  0 0
                          • alinceb  

                            Mně to teda vadí. Vyberu si věc, odhadnu její reálnou hodnotu, čili cenu, za kterou má cenu jí koupit, a dražim. V poslední chvíli se objeví tenhle trotl, o pár korun mě přehodí a obratem danou věc vystaví s popisem „…jako nová“, ale o třetinu dráž. To mi nepřijde moc OK…

                            Docela bych chtěl vidět jeho finanční bilanci. Tohle kšeftování snad ani nemůže být tak výdělečné…nebo aspoň ne při tak malém objemu…

                            0 0
                            • pepino  

                              A takhle to lidi v obchodech dělají na celém světě, se starýma i novýma věcma.

                              0 0
                              • alinceb  

                                To je mi jasné…ale ti lidé, o který píšeš, to dělají, aby vydělali peníze. U Olkyce mi přijde, že to dělá, aby nasr*l ostatní…:)

                                0 0
                                • pepino  

                                  Spojuje příjemné s užitečným:)

                                  0 0
                                • oddie  

                                  Bereš to zbytečně osobně, hoď se do klidu. Kdybych měl takhle brát každej případ, co mi kde kdo vyfouk nebo kde mě pdsekl cenou při prodeji, měl bych mrtvici už aspoň stokrát. Zbytečné to řešit, nevyšlo, poučení pro příště hodit o pár kaček víc, pokud mi to za to stálo, nebo mávnout rukou, pokud to přeplatil přes můj limit.

                                  0 0
                                  • alinceb  

                                    Já to zas tak osobně neberu. Jen mi ten styl vadí. Osobně od něj nic nekupuju, i když by to bylo třeba výhodné, a když mě někde přehodí, tak se pousměju a nechám to být. Na aukru se mi už povedlo hodně dobrých nákupů („schované“ předměty, nízké ceny Kup Teď apod.), tak mě jeho kšeftování moc nebere…když mám o něco fakt zájem, tak si to obvykle vyfouknout nenechám…;)

                                    0 0
      • Deus  

        Ale o tom to vůbec není. Když tě někdo bude chtít ojebat, tak tě ojebe i bez toho, aniž bys mu napřed posílal peníze.

        0 0
      • Singlespeed  

        A co prodávající? Taky pro něj platí, NIKDY neposílat zboží dřív než dostane peníze? Takže bazar tím pádem můžeme zrušit… :-)

        0 0
        • hribik A1  

          to je jednoduché, zavedete si dokumentárny akreditív :-)

          0 0
        • daymaker  

          ona dobírka nějak zaručuje, že to pošťák nenechá na zápraží s lístkem, že peníze vyzvedne pozítří… tam je garance platby, nebo odesílatel dostane zboží zpět…

          0 0
          • jaja.k1  

            A když potom z balíčku vybalíš cihlu ?

            0 0
            • Smazaný účet  

              Byls rychlejší…

              0 0
            • hribik A1  

              objednáš si ďalšie a ďalšie. keď ich budeš mať dosť, necháš si miesto tehál posielať ciment. keď takto nazbieraš dosť tehál aj cimentu, pustíš sa do stavby :-)

              0 0
              • karliner  

                Něco mi říká, že cihly i cement se dají pořídit levněji :-)

                0 0
                • hribik A1  

                  ale to pohodlie :-) príde ti to až domov, nemusíš sa preto trepať do stavebnín s dodávkou alebo s vozíkom, nakladať ťažké vrecá, máš to pekne po troškách, nenarobíš sa… proste príplatok za luxus :-)

                  0 0
              • Deus  

                :D

                0 0
            • daymaker  

              nevím pánové jak vy, ale já napřed balík otevřu, zkontroluji a potom zaplatím… navíc to máte i v regulích České pošty apod., na pozdější reklamace…, atd.

              0 0
              • pepino  

                A to jsi sebral kde, pokus není balík poškozen?

                Poštovní podmínky České pošty

                Článek 34

                Otevření poštovní zásilky na žádost adresáta

                1. Je-li poštovní zásilka, která je připravena k dodání, zjevně poškozená, podnik poštovní zásilku na žádost adresáta a za jeho přítomnosti otevře.

                0 0
              • nox159  

                kdo ti necha pred zaplacenim otevrit balik pokud neni poskozeny? ;-)

                0 0
              • MlokCZ  

                Reklamovat můžeš u pošty pouze, že poškodila zboží během přepravy. Co je obsahem balíku je vůbec nezajímá a reklamovat to samozřejmě nemůžeš a nepřevzít kvůli tomu taky ne.

                Otevřít balík tě běžně rozhodně nenechají (to máš tedy štěstí za nadstandardní přístup), jen když jeví známky poškození (a řeší se možnost poškození přepravou).

                V regulích nic o tom, že můžeš si nejprve prohlédnout co je v balíku a když se ti nelíbí obsah balík nepřevzít, na to samozřejmě právo nemáš.

                I kdybys balík rozbalil a pak zjistil, že je v něm nepoškozená cihla, tak ho už nemůžeš nepřevzít.

                0 0
                • Bomba+  

                  To neni az tak uplne pravda. Muzes ho za asistence nekoho z posty otevrit a pokud se zjisti podvod, udela se zapis, protokol, vec se predava Policii. Prevzit ho nemusis.

                  0 0
                  • pepino  

                    Můžou, nebo pošta musí (pošťačka dělat svědka)? Kde to najdu?

                    0 0
                    • Bomba+  

                      10 sekund na Google:

                      Postup je popsán v odstavci 28.

                      0 0
                      • Bomba+  

                        Tím chci říci, že se může využít „poškození“ ke kontrole obsahu…poškozen je každý druhý balík, pošta si s tím pohazuje jak s uhlím…

                        0 0
                        • daymaker  

                          to mě taky napadlo, „zneužít“ sebemenšího škrábance na balíku jako důvod pro otevření. Zatím jsem to nepotřeboval… Jak říkám, zeptám se příště pošťáka.

                          0 0
                        • pepino  

                          No tak to jo.

                          0 0
                        • MlokCZ  

                          Tak to já říct rozhodně nemůžu. Poškozený obal balíku moc často nemívám (nepočítám to přesně, ale tak jeden z deseti maximálně). A mám za posledních několik let přes poštu tak už cca 200 zásilek, takže z toho se už něco vyvozovat dá.

                          Hodně ale záleží na váze a velikosti zásilky. U velkých balíků se to poškození stane o něco častěji.

                          A když je balík trochu poškozený, tak podle povahy zásilky (např. když to jsou hadry a jen lehce poškozená krabice, jen promáčklá, že nemohlo nic vypadnout nebo někdo vytáhnout, tak na rozbalování na poště kašlu) možnost otevřít využívám.

                          A z těch cca 200 balíků jsem na poště nechal rozbalovat tak 5.

                          0 0
                      • pepino  

                        OSOBO, vy si asi sedíte na uších:) my se tu nebavíme o POŠKOZENÉ zásilce, to už jsem popsal sám nahoře:)

                        Ha, ale reklamovat lze do roka, nedávno jsem našel podací lístek od nedoručeného balíku z léta, tak na ně vyrazim.

                        0 0
                        • Bomba+  

                          Ptal jsi se na svědka, já ti odpověděl tím, že pojmeš podezření na poškození zásilky, z čehož se dělá protokolární zápis na poště.

                          Co chceš víc ? Souvislosti si snad jsi schopnej spojit sám,ne ?

                          0 0
                          • pepino  

                            Kde máš v tvém příspěvku něco o poškození zásilky?

                            „To neni az tak uplne pravda. Muzes ho za asistence nekoho z posty otevrit a pokud se zjisti podvod, udela se zapis, protokol, vec se predava Policii. Prevzit ho nemusis.“

                            Tvoje dodatečný vysvětlení tu nebylo, když jsem to psal.

                            0 0
              • jIrI___  

                To se může? Já měl za to, že nejdřív člověk musí zaplatit a až potom rozbalovat, protože když ti příjde cihla, tak to vůbec není problém pošty…

                0 0
              • Vilém  

                Tak to jses borec. Muzes mi popsat jak to delas? U nas ti nevydaji nic pokud napred nezaplatis, natoz to rozdelat predem.

                0 0
                • daymaker  

                  jezdí k nam pořád ten samý pošťák, potřeboval jsem to zkontrolovat 2×(když jsem kupoval od někoho „cizího“, ne prověřený eshop). zná mě, já ho… otevřel jsem, pokaždé to bylo OK, platím. nikdy neměl výhrady.. příště se ho zeptám…

                  0 0
                  • pepino  

                    By mě zajímalo (bez ironie), když bys to otevřel, zavřel, poslal zpátky a odesílatel se soudil, že jsi to z balíčku vyndal (třeba za spolupráce známého pošťáka).

                    0 0
                    • daymaker  

                      jde mi o to, že je to docela zapeklité. Ty si jako příjemce musíš nejenom zkontrolovat, jestli není zásilka viditelně poškozena vně, ale i stav obsahu. Tzn. např. elektronika, něco křehkého, co se může zničit i bez viditelného poškození balíku.(např. házení z auta, třepaní apod.). to jinak než kontrolou obsahu nezjistíš a pokud to tak je, na čí straně je chyba? u odesílatele, nebo přepravce? jak píše Bomba+, určitě by mělo být něco jako zápis, předávací protokol apod. Známý to není :-), ale nikdy nic nenamítal. Řekl jsem, že si to potřebuji zkontrolovat. Vždy to bylo OK, pravda nevím, jak bychom to řešili, kdyby byl problém. Jedině něco sepsat atd.

                      0 0
                      • Bomba+  

                        Vždy jde legálně využít podezření na poškození zásilky.

                        0 0
                        • pepino  

                          No už vidím, jak se u pečlivě zabalenýho balíčku hádáš, že ti přijde poškozenej:) No vono vůbec pošta, když jsem během půl roku reklamoval třetí ztracenej balíček a úřednice se mě s milým úsměvem zeptala, jestli nechci chodit jinam, možná černej humor…:)

                          0 0
                      • pepino  

                        „Reklamovat poškození lze i dodatečně, ale jen v tom případě, že nebylo patrné už při dodání. Taková dodatečná reklamace je možná jen do dvou pracovních dnů po dodání. “

                        0 0
                        • MlokCZ  

                          Přesně tak. Pokud je obal nepoškozený, tak běžně rozbalovat nenechají. A proto tam ty dva pracovní dny na dodatečnou reklamaci poškození při přepravě jsou.

                          Ovšem pokud je obal nepoškozený, tak už je to vždy problematičtější s reklamací přepravy, protože to vždy už bude na dohadování, jestli se to mohlo stát během přepravy (zvlášť bez toho poškození obalu) nebo už to tak bylo odeslané.

                          Naštěstí jsem nikdy situaci zcela nepoškozený obal a současně poškozený obsah přepravou řešit nemusel.

                          0 0
                          • pepino  

                            Já taky ne, jen vloni kolo PPLkem, protržená krabice a ohlá patka, ale bylo bazarový, kašlal jsem na to, navíc chudák cestovalo omylem z Prahy nedřív k bavorským hranicím a pak zpět do Plzně:)

                            0 0
          • Smazaný účet  

            Ale jak zaručíš, že nezaplatíš dobírku za cihlu? :0)

            0 0
          • oddie  

            Odesílatel dostane zboží zpět, ale poštovné ne. Proč myslíš, že spousta prodejců na Aukru neposílá na dobírku vůbec, nebo jen uživatelům s vysokým hodnocením? Protože blbů, co si něco objednaj a následně „rozmyslí“ a prostě nevyzvednou není úplně málo.

            0 0
            • maedva  

              Presne tak, tohle uz se mi nekolikrat stalo i na cyklobazaru… Domluva vsechno super a najednou balik si nikdo nevyzvedl, na emaily nikdo nereaguje atd… No a mimochodem dobirka stoji kolem 120kc…

              0 0
        • MlokCZ  

          Přesně tak. Pokud nedojde k osobnímu předání (což u levnějších věcí v případě nákupu z daleka většinou moc nepřichází v úvahu), tak vždy jeden z dvojice prodávající/ku­pující musí riskovat.

          A to buď kující při poslání peněz předem nebo dobírce (dobírka, jak se tu píše nic neřeší) nebo prodávající při platbě po doručení zboží.

          0 0
      • pepino  

        Na ebayi a aukru to dělám léta.

        0 0
      • Gorgov  

        ale kulový…

        0 0
    • tonik666  

      Je to existující uživatel, před pár lety si kupoval Epica od Pavilixe a ptal se mě na velikost (má ho i v profilu). Taky od něj mám něco kupovat, ale poslední dobou se neozývá na maily. Asi hodně práce a stresu nebo tak něco.

      0 0
    • Duon  

      Ja nemám skúsenosť s dotyčným pravdepodobne podvodníkom,chcel som iba povedať,že som si vyskladal celý bike z dielov ,ktoré mi niekto poslal,resp.z dru­hej ruky,ale vždy na dobierku,aj keď je tam ryziko podvodu,tak keď chce niekto lowe dopredu,nepripadá Vám to už od úplného začiatku podozrivo???mne teda rozhodne áno :)

      0 0
    • McBlacky  

      mám od něj pár věcí, vždy osobní předání v Praze a pohoda.

      zkus se s ním ještě spojit.

      0 0
    • jIrI___  

      Někdy v průběhu Vánoc tu měl na bazaru řidítka a měl jsem o ně zájem. Už to skoro bylo domluvené, jenže pak nějak přestal komunikovat. A jak vidím, bylo to jedině moje štěstí. I když je pravda, že bych peníze předem neznámému člověku v žádném případě neposlal.

      0 0
    • Majkrosoft  

      čau, zhruba v listopadu jsem od něho chtěl kupovat vidlici, měl ji vystavenou na cyklobazaru a preferoval pouze osobní předání v praze, z toho pro mě vyplývá že to podvodník nebude a asi prostě jen nemá čas. Nadruhou stranu pokud s někým obchoduju, ať už jde o jakoukoliv částku, čas bych si na to udělat měl.

      0 0
    • kubajs mtb  

      tak případ vyřešen, gouryella se ozval že bohužel nestíhal a že mi poslal peníze zpět. Tak snad peníze dorazí a bude vše ok. Tímto bych chtěl očistit jeho jmeno, ale měl se prostě ozvat dříve a odpovídat na maily když už má něčí peníze .

      0 0
      • camlost  

        ono to tak vypadalo i podle zkušeností ostatních.

        stačí, aby člověka srazilo auto…

        0 0
        • alinceb  

          Já sem takhle taky něco prodával. Typ mi poslal peníze a já ten den padl na kole a ležel sem týden ve špitále…:( Naštěstí si to ale nechal vysvětlit a nebyl nervózní…:)

          0 0
          • TJK  

            Ja takhle nekomu uz 2 mesice visim kompletni stelovani a vicka z noveho SIDa, vidlici jsem prodal s tim ze dodam vicka po preeloxovani zpet na cernou barvu (puvodne to bylo zlate), jenze ten elox + laserovani log trva celou dobu prez vanoce a k tomu se mi jeste podelal telefon a smazal komplet cely a ja mel jeho cislo ulozene jen v sms.. takze mi trvalo asi 2 tydny nez jsem dohledal a obnovil tel z jednoho mailu abych mu dal vedet… samotnemu je mi to blbe, ale proste je v tom 3ti strana ktere to neumerne trva a s tim bohuzel ja nic neudelam…

            0 0
            • alinceb  

              S tebou nikdy obchodovat nebudu, ty si určitě taky podvodník…:D

              0 0
              • TJK  

                kde myslis ze beru prachy na moje kola :-) jsem moderni robin úd :-D vsem bajkerum beru a na ostatni seru, sam mam malo :-DDD

                0 0
                • alinceb  

                  Tak to se musim od tebe něco přiučit…:) Můj „skromný“ plán je titan do roka a do dne…:D

                  0 0
      • Tommy_Lee  

        Tak to zamkni nebo popros admina o smazani. Ostatni se tu zacali bavit o prebirani baliku, coz uz se tu resilo milion sestkrat, cili zadna skoda. Pokud se tu debata rozjede, tak to bude 2 dny viset nahore a myslim, ze to neni fer (vzhledem k nazvu threadu).

        0 0
        • pepino  

          Ano, tak by to mělo být u všeho, kde se rozjede debata jinam. A byl by klid:)

          0 0
          • Tommy_Lee  

            U jinych mi to nevadi, ale v tomto pripade to poskozuje povest uzivatele, takze by bylo opravdu fer kdyz uz ne uplne smazat, tak to aspon nechat nekam hluboko zapadnout…

            0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce