• anaman

    Dobrý den,

    chtěl bych své ženě koupit dámské horské kolo. Žena sice toho moc nenajezdí, ale přesto bych rád koupil něco „slušnějšího“. Výška 167/72 kg. Protože se v kolech moc nevyznám, tak Vás prosím o radu. Narazil jsem na tyto dva modely

    http://www.x-bikes.cz/…

    http://www.rockmachine.us/…rine-70.html?…

    Také mne zajímá, jestli je značka Rock Machine a Ghost dobrá.

    Nerad bych, aby nějaký blb při prvním pohledu na značku kola prohodil, že ta firma je špatná. Chci se před polovičkou trošku vytáhnout, ale finance mne bohužel omezují. Díky všem za radu.

    0 0
    • pee.tr  

      Tebe zajímají názory blbů? Nejlépe když si žena kolo vyzkouší, prohlídne a bude jí sedět. Na blby nedej. ;-)

      0 0
    • Kouba_2005  

      Hlavně se jí musí líbit, kvalita komponent jí nezaujme :)

      0 0
    • Dave-geo  

      sedmnáct tisíc není nijak limitující částka pro někoho kdo „moc nenajezdí“ Je ale hloupost vyhodit ty peníze tímhle způsobem.

      Za tyhle peníze bude špatná skoro každá firma. Kdyby to nebylo pro ženskou, nechal bych něco složit. Záleží na tom, co se madam líbí a jestli se najde vyhovující (designově..) rám

      0 0
    • Dave-geo  

      sedmnáct tisíc není nijak limitující částka pro někoho kdo „moc nenajezdí“ Je ale hloupost vyhodit ty peníze tímhle způsobem.

      Za tyhle peníze bude špatná skoro každá firma. Kdyby to nebylo pro ženskou, nechal bych něco složit. Záleží na tom, co se madam líbí a jestli se najde vyhovující (designově..) rám

      0 0
    • Krejca  

      http://www.bikeservis.eu/e-shop… dostačující na to že moc nenajezdí a 3 doma a musím říct že se babám ted líbí dost nové superiory v dámských verzích tak koukni.

      0 0
    • dEvilPS3  

      17k je docela dost, limitujici je 12k…

      Ten ghost neni spatnej, tu znacku mam rad (treba superior a polygon bych nechtel).

      Tu gilu neznam, takze neposoudim, co se tyce razeni tak deorko pro tve pouziti bohate staci, akorat ty brzdy jsou na nic (co jsem tak zkoumal kdyz jsem se rozhodoval ke koupi levnejch kotoucovek pro mladou, tak draca moc nebrzdej).

      Ghost je lip osazenej nez rock mashine, rockashine ma razeni alivio a to je o radu niz, ale na pohodovy jezdeni taky staci. Vidloce rockamsihu je jedla z lepsich zakladnich pruzinovej, takze by nejak mohla pod 72kg makat.

      Nemam zmakly koloshopy, takze nic takhle hned nedoporucim a o nicem peknym nevim :(

      Jinak ale za 17k neni problem si neco nechat postavit.

      0 0
    • anaman  

      Hoší, díky moc za názory. Mám opravdu o čem přemýšlet.

      Já vím, že 17000 není na super kolo, ale jsem dělňas a pro mne je to prostě hodně. Tak se snažím najít nějaký dobrý kompromis.

      Ten CUBE nevypadá špatně. Co je to vůbec za firmu? Jinak díky za odkaz.

      0 0
      • Krejca  

        Myslíš CUBE nebo Bikeservis?

        0 0
      • Azmir  

        Naopak, za 17 tis. se dá poskládat hodně slušné kolo, upřímně tyhle sériovky navíc s dámskou geoškou nebývají moc dobré osazené, kdybys napsal místním uživatelům jako například hnoj, scalar, majkee email, nic by ti to neudělalo, oni ti zadarmo udělají nabídku a porovnáš to třeba s tím, co si vybral ty a uvidíš že to je jinde, jinak pokud si nejseš jistý, že jí kolo bude bavit, klidně limit sniž, s včkama a slušnou vidlí se dá kolo postavit i klidně kolem 13 tis. záleží na nárocích.

        0 0
        • Krejca  

          Nějak se mi ty nabídky nehrnou :-) propaguje to tu sice dost lidí,ale skutek utek,když stavitele tak z okolí,kvůli komunikaci.

          0 0
          • Azmir  

            Tak my nevíme odkud je zakladatel, já nedávno nechával skládat u hnoje a jsem spokojený.

            0 0
            • Krejca  

              Já dvoum z tebou jmenovaných,Tedy i Hnojovi psal jasný požadavky,veli­kost,geometri­i,materiál rámu,Základní požadavky,osa­zení,jakou řadu,jakou vidli,jeden se ani neozval,druhému přišlo matoucí proč tam nemá ode mě cenu.Tak nevím asi toho mají dost a neba není chuť.

              0 0
              • Azmir  

                Tak chce to možná trošku trpěliost, já scalara vzdal, protože mi odepsal asi po týdnu, hnojovi to sice taky občas trvá, ale dycky mi odepsal a odpověděl na co jsem chtěl, možná to je jiné když chceš něco konkrétního, já chtěl jenom horáky okolo 17 tis.

                0 0
                • Krejca  

                  Tak je sezona-dá se předpokládat že toho mají hodně.Jen jsem tím chtěl říct,že pokud chce pro paní koupit ted kolo na sezonu a ta se jde občas projet dají se koupit dostačující kola.

                  0 0
    • anaman  

      Ještě jsem našel jednu zajímavou nabídku:

      http://x-bikes.cz/…

      To poskládání beru v úvahu a pokusím se kontaktovat nějaké lidi, které doporučujete. Jsem z meky cykolistiky..…TÁ­BOR.

      0 0
    • markov  

      Taky sháním něco pro mou slečnu, cena kolem 15tis. Její požadavek je samozřejmě jen vzhled, nic jiného ji nezajímá. No napsal jsem taky Scalarovi a musím říct, že když jeho nabídku srovnám s tím, co jsem našel na netu…tak je to nesrovnatelné :) Konkrétně ti můžu popsat: 3×zeslabovaný AL rám, vidle Suntour Epicon, Shimana 395 brzdy, kliky 552, řazení a měniče deore … za cenu 16k vím, že lepší neseženu :) Někdo téhož názoru?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.